Βαρώσια: “Κατέβηκε” το video clip της Νίνι μετά τις αντιδράσεις – Συγχαρητήρια από τον Τατάρ

Βαρώσια: “Κατέβηκε” το video clip της Νίνι μετά τις αντιδράσεις – Συγχαρητήρια από τον Τατάρ
Η Nini στο video-clip του τραγουδιού Bulaman Youtube

Συγχαρητήρια έδωσε ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ στη Νίνι. "Η ανοχή στην τέχνη είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του πολιτισμού" ενώ χαρακτήρισε "απαράδεκτες" τις επιθέσεις εναντίον της.

Συγχαρητήρια έδωσε στην Τουρκάλα τραγουδίστρια Niyahet, γνωστή και ως Νίνι, που προκάλεσε αντιδράσεις με την απόφαση να προχωρήσει σε γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ στη περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Ο ίδιος χρησιμοποίησε τις αντιδράσεις των Ελληνοκυπρίων για να παρουσιάσει για άλλη μια φορά τις θέσεις του όσον αφορά το Κυπριακό πρόβλημα.

Όπως μεταδίδεται από τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο Τατάρ είχε διαδικτυακή συνάντηση με τον μουσικό και την τραγουδίστρια και τους συνεχάρη για το βιντεοκλίπ.

Σύμφωνα με το Sigmalive, δήλωσε πως οι επιθέσεις εναντίον τους ήταν απαράδεκτες και πως η νοοτροπία αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την περιοχή.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως αυτός άνοιξε την περιοχή και έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψουν στις περιουσίες τους όσοι το ήθελαν.

Το video-clip “κατέβηκε” από τον λογαριασμό της επίσημης εταιρείας παραγωγής του, παρ’ όλα αυτά μπορεί κανεις ακόμα να το βρει μέσω άλλων χρηστών του Youtube.

Στο video-clip για το ραπ τραγούδι της “Bulaman”, η τραγουδίστρια μαζί με συνεργάτες της, τραγουδούν και χορεύουν έχοντας ως φόντο τα ερείπια των σπιτιών που εγκατέλειψαν οι Ελληνοκύπριοι στην τουρκική εισβολή του 1974.

Γυρίστηκε μέσα στην περίκλειστη πόλη που παράνομα το ψευδοκράτος επιθυμεί να ανοίξει με τις πλάτες Ερντογάν, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα την επόμενη μέρα από την επέτειο της ίδρυσης του ψευδοκράτους.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, η οποία την στιγμή που οικονομία της χώρας καταρρέει, επέλεξε να φιλοξενήσει την συγκεκριμένη είδηση στο πρωτοσέλιδό της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που έχει στο πρωτοσέλιδο τον τίτλο “Η Νίνι εξόργισε τους Ελληνοκύπριους”, η Τουρκάλα τραγουδίστρια δέχτηκε έντονες αντιδράσεις και μηνύματα μίσους από Ελληνοκύπριους.

“Δεν περίμενα μια τέτοια ρατσιστική αντίδραση. Δεν έδωσα πολιτικό μήνυμα, ήθελα απλώς να αναγνωριστεί το Μαράς (σ.σ. τα Βαρώσια)”, δήλωσε η Νίνι, σύμφωνα με την Hurriyet.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα