Βέλγιο: Ο δήμαρχος Αμβέρσας εμφανίστηκε live χωρίς παντελόνι

Βέλγιο: Ο δήμαρχος Αμβέρσας εμφανίστηκε live χωρίς παντελόνι

Με το... δεξί αλλά χωρίς ρούχα ξεκίνησε το νέο έτος για τον Δήμαρχο της Αμβέρσας στην πρώτη του συνέντευξη για το 2021. Βίντεο που αποδεικνύει γιατί πρέπει να απομακρύνουμε τους καθρέφτες όταν έχουμε τηλεδιάσκεψη.

Άλλο ένα “κρούσμα” ανθρώπινης απροσεξίας από τα πολλά που έχουμε δει στην περίοδο των lockdown εντοπίστηκε, αυτή τη φορά, στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Αμβέρσα.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Bart De Wever εμφανίστηκε χωρίς παντελόνι σε live διαδικτυακή του συνέντευξη, ωστόσο, προδόθηκε από τον καθρέφτη του σπιτιού του, ο οποίος “ξεγύμνωσε” την απροσεξία του και αποκάλυψε πως από τη μέση και κάτω αρκέστηκε σε ένα εσώρουχο.

Ο φακός τον έπιασε χωρίς παντελόνι, πράγμα που παρατήρησε και σημείωσε αναφανδόν η δημοσιογράφος: “Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο, μάλλον το φοράτε ειδικά για εμάς. Αλλά κάτω από αυτό το πουκάμισο, να υποθέσω ότι είστε εκεί με το εσώρουχο σας;”.

Ο ίδιος πάντως, θέλησε να “σκεπάσει” την αμηχανία με λίγο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. “Κάθομαι μπροστά από έναν καθρέφτη. Δεν το έλαβα υπόψη. Η χρονιά ξεκινά με μια ιδιαίτερα ντροπιαστική στιγμή που θα θυμάμαι για καιρό”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα