Βίντεο: Ένοπλη εισέβαλε στην μπουτίκ της Κιμ Καρντάσιαν και απειλούσε να τη σφάξει

Βίντεο: Ένοπλη εισέβαλε στην μπουτίκ της Κιμ Καρντάσιαν και απειλούσε να τη σφάξει
Television personality Kim Kardashian West attends the NBCUniversal Network 2017 Upfront at Radio City Music Hall on Monday, May 15, 2017, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Evan Agostini/Invision/AP

Η Κιμ Καρντάσιαν και οι αδελφές της βρέθηκαν αντιμέτωπες με... νέες περιπέτειες μετά την εισβολή μιας ένοπλης γυναίκας σε μπουτίκ της αλυσίδας καταστημάτων τους, απειλώντας τις "ιέρειες" των τηλερεάλιτι να μείνουν μακριά από την Κούβα

Η ένοπλη γυναίκα που εισέβαλε στο κατάστημα της ντίβας του τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν στην περιοχή του Λος ‘Αντζελες επανέλαβε την απειλή της δύο φορές. Την πρώτη φορά εισέβαλε κρατώντας όπλο και απειλώντας τους υπαλλήλους, ενώ δύο ώρες αργότερα επέστρεψε κρατώντας μία μεγάλη ματσέτα.

 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, που επικαλούνται αστυνομικές πηγές, το εντυπωσιακό είναι ότι η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας παραμένει άγνωστη, κατάφερε να διαφύγει και τις δυο φορές.

“Θέλουμε να ξέρουμε ποια είναι, θέλουμε να μην κυκλοφορεί στους δρόμους”, δήλωσε η Χουανίτα Ναβάρο, εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας του Λος ‘Αντζελες.

Η γυναίκα εισέβαλε στη μπούτικ στο Δυτικό Χόλιγουντ, μόλις λίγο έξω από το Λος ‘Αντζελες πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης (τοπική ώρα), φωνάζοντας “Μείνετε μακριά από την Κούβα” και στρέφοντας το πιστόλι σε μια υπάλληλο, αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείο του πολίτη.

Στη συνέχεια πέταξε προϊόντα του καταστήματος κάτω στο πάτωμα στρέφοντας το όπλο σε άλλη υπάλληλο πριν τελικά βγει από το κατάστημα.

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει ποιο είναι το κατάστημα αλλά σύμφωνα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς πρόκειται για τη μπουτίκ DASH. Oι αδελφές Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, Κλόε και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, γνωστές από την τηλεοπτική εκπομπή “Keeping up with the Kardashians”, είναι ιδιοκτήτριες της μπουτίκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του καταστήματος.

Ελικόπτερο της αστυνομίας μετείχε στην έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας, την οποία δεν βρήκε τελικά.

Οι τηλεοπτικοί ρεπόρτερ που κατέφθασαν στη μπουτίκ μετά την αρχική απειλή εναντίον των υπαλλήλων ήταν εκεί όταν η γυναίκα επέστρεψε απειλώντας με τη ματσέτα, με αποτέλεσμα να τη βιντεοσκοπήσουν.

“Οι Καρντάσιαν θα εκτελεστούν αν πατήσουν το πόδι τους σε κομμουνιστικό έδαφος”, φώναξε η γυναίκα καθώς κρατούσε τη ματσέτα, σύμφωνα με το βίντεο που έδειξε το τηλεοπτικό δίκτυο FOX 11 του Λος Αντζελες.

Το γραφείο του σερίφη επιβεβαίωσε ότι η διαταραγμένη γυναίκα που διακρίνεται στο βίντεο και φορά μαύρη ζακέτα με λευκή νεκροκεφαλή και μπαντάνα γύρω από το μέτωπο είναι αυτή που εισέβαλε με το πιστόλι στο κατάστημα. Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να στρέφεται στον εικονολήπτη και να τον ρωτά αν θέλει “να τον μαχαιρώσει”, πριν σφηνώσει τη ματσέτα σε ένα άνοιγμα στην μπροστινή πόρτα της μπουτίκ και φύγει.

Η εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ δεν σχολίασε το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι αδελφές Καρντάσιαν και ο σταρ της χιπ-χοπ Κάνιε Γουέστ, που είναι παντρεμένος με την Κιμ, επισκέφθηκαν την Κούβα πέρυσι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα