Έπιπλα γραφείου σε Black Friday προσφορές

Διαβάζεται σε 6'
Έπιπλα γραφείου σε Black Friday προσφορές

Η Black Friday πλησιάζει και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις με σημαντική έκπτωση τα νέα σου έπιπλα γραφείου!

H Black Friday έρχεται και μαζί της φέρνει την ευκαιρία να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς σε μοναδικές τιμές. Η ημέρα ύμνος στις εκπτώσεις δεν αφορά μόνο προϊόντα τεχνολογίας ή τα διάφορα tech gadgets. Αντιθέτως, θα βρεις Black Friday προσφορές σε πάρα πολλά είδη προϊόντων.

Έτσι, μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων κατά τη διάρκεια της Black Friday είναι και αυτή των επίπλων γραφείου. Τα τελευταία χρόνια η ανάγκη ύπαρξης ενός καλού γραφείου στο σπίτι κατέστη απαραίτητη προϋπόθεση για την πλειονότητα του κόσμου.

Βρισκόμαστε άλλωστε στην εποχή όπου η απομακρυσμένη εργασία και τα ευέλικτα ωράρια καθιερώνονται ως συνηθισμένες πρακτικές της εργασιακής μας καθημερινότητας. Το γραφείο στο σπίτι μας ή το λεγόμενο work from home, εδραιώνεται σιγά σιγά και στη χώρα μας. Επειδή το να φτιάξεις το γραφείο σου από το μηδέν, εάν ήδη δεν διαθέτεις κάποιον από τον απαραίτητο εξοπλισμό, απαιτεί ένα σημαντικό budget, η καλύτερα λύση είναι να αποκτήσεις τα έπιπλα γραφείου σου στη φετινή Black Friday!

Μην ξεχνάς ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Black Friday έρχεται την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Μιλάμε φέτος για την 24η Νοεμβρίου. Έχε στο νου σου όμως ότι οι προσφορές Black Friday αναμένεται να ξεκινήσουν αρκετά νωρίτερα. Πάμε όμως να κάνουμε μια μικρή λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι για να στήσεις από την αρχή το ιδανικό γραφείο που θα καλύπτει φυσικά τις καθημερινές σου ανάγκες.

Γραφείο

Μην ξεκινήσεις τη διαδικασία του να βρεις τα έπιπλα γραφείου που θέλεις πριν αποκτήσεις μια ιδέα για το τι γραφείο θέλεις. Άλλωστε, το γραφείο είναι το πιο απαραίτητο έπιπλο. Σαν συμβουλή σου λέμε να σκεφτείς αρχικά το ρόλο που επιθυμείς να λάβει το γραφείο σου. Για παράδειγμα, πρόκειται να το κάνεις αποκλειστικά ένα «γραφείο από το σπίτι» ή άλλαξες γνώμη και θέλεις να το στήσεις ως ένα χώρο μελέτης για μαθητές ή φοιτητές; Ξεκαθάρισε λοιπόν πλήρως πρώτα τι χώρο πας να στήσεις και έπειτα προχωράς στα κατάλληλα έπιπλα – και φυσικά το γραφείο – που θα το ντύσουν.

Αφού καταλήξεις στην ταυτότητα του χώρου που θα δημιουργήσεις, είσαι έτοιμος να διαλέξεις το γραφείο σου. Να έχεις στο μυαλό σου ότι προσπαθείς να στήσεις έναν ιδανικό χώρο που θα τον χαρακτηρίζει η άνεση αλλά και η αποτελεσματικότητα. Επομένως, πρέπει να στοχεύσεις κυρίως σε εργονομικά έπιπλα. Ένα εργονομικό γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος και άλλες σύγχρονες λειτουργίες θα σε βοηθήσει να περνάς όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα τις ώρες που θα δουλεύεις στο γραφείο σου. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών γραφείων διαφορετικών στιλ και υλικών κατασκευής που μπορείς να επιλέξεις. Μην μείνεις μόνο στην άνεση και την εργονομία. Υπάρχουν αρκετές επιλογές που συνδυάζουν την ομορφιά και το στιλ με την άνεση. Επομένως, κατευθύνσου προς αυτές.

Καρέκλα

Φαντάσου το εξής σκηνικό. Είσαι αγχωμένος και πασχίζεις να κλείσεις ένα σημαντικό task όταν ξαφνικά σε πιάνει ένας έντονος πόνος στην πλάτη ή τον αυχένα σου. Όλοι κάποια στιγμή έχουμε βιώσει τον πόνο αυτό. Το σώμα μας μας έχει προειδοποιήσει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει κατά τη διάρκεια που δουλεύουμε. Τι είναι αυτό; Μα φυσικά η καρέκλα μας!

Περνάμε ώρες επί ωρών καθισμένοι σε μια άβολη καρέκλα η οποία καταπονεί σταθερά το σώμα μας. Έτσι, μετά από καιρό, είναι λογικό ως εξέλιξη να βιώσεις πόνο σε κάποια σημεία του σώματός σου τα οποία έχουν προκληθεί ως επί των πλείστων από την κακιά σου καρέκλα.

Επειδή ένα γραφείο από το σπίτι πρέπει να είναι οπωσδήποτε άνετο και να σε βοηθά να δουλεύεις χωρίς πόνους, η αγορά μιας εργονομικής καρέκλας θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος εδώ. Μια απλή καρέκλα γραφείου δεν πρόκειται να σου παρέχει την απαραίτητη στήριξη που χρειάζονται τόσο ο αυχένας όσο και η μέση σου.

Μια καλά σχεδιασμένη εργονομική καρέκλα μπορεί να αποτρέψει τους πόνους αυτούς καθώς είναι κατασκευασμένες για να υποστηρίζουν τη στάση σου και να μειώνουν την πίεση στο σώμα σου κατά τη διάρκεια των πολλών ωρών εργασίας σου. Αυτό που κάνουν είναι να αγκαλιάζουν το σώμα σου ιδανικά. Πρόσεξε να διαθέτει ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια, οσφυϊκή υποστήριξη και αναπνεύσιμα υλικά. Μην ξεχάσεις και στην περίπτωση της καρέκλας, να δώσεις και την απαραίτητη σημασία στην εμφάνιση. Άλλωστε, αυτό που ψάχνεις είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

Βιβλιοθήκες και ερμάρια

Οι βιβλιοθήκες δεν είναι μόνο για βιβλία. Είναι ένα statement κομμάτι για τον χώρο εργασίας σου. Μια καλά σχεδιασμένη βιβλιοθήκη όχι μόνο κρατά τον χώρο σου οργανωμένο αλλά προσθέτει και μια πινελιά κομψότητας. Ό,τι δηλαδή ψάχνεις. Η συμβουλή μας εδώ είναι να καταφύγεις σε στιβαρές βιβλιοθήκες από καλά υλικά όπως μασίφ ξύλο ή μέταλλο.

Εάν αναζητείς έξτρα χώρο, τότε υπάρχουν και τα ερμάρια. Θα βρεις μια ποικιλία από χρώματα, είδη κατασκευής, μεγέθη και σχέδια. Η αποθήκευση όλων των απαραίτητων ειδών για το γραφείο σου θα γίνει πανεύκολη. Γενικότερα, πρέπει να ξέρεις πως τα έπιπλα αποθήκευσης και τα διάφορα συστήματα αρχειοθέτησης όχι μόνο βοηθούν στην αποφυγή της ακαταστασίας αλλά συνδράμουν και στην αύξηση της παραγωγικότητάς σου.

Tips για Black Friday αγορές

Έρευνα και σύγκριση: Πριν φτάσει η Black Friday, κάνε μια μικρή έρευνα αγοράς ανάμεσα σε διάφορα brands και μοντέλα ώστε να κατανοήσεις ποια ακριβώς χαρακτηριστικά ταυτίζονται με τις δικές σου ανάγκες. Μπες στη διαδικασία να συγκρίνεις και τιμές ανάμεσα στα διάφορα καταστήματα και περίμενε τις Black Friday εκπτώσεις για να αποκτήσεις αυτά που έβαλες στο μάτι.

Όρισε προϋπολογισμό: Επειδή είναι πανεύκολο να παρασυρθείς από τις δελεαστικές προσφορές, όρισε εξαρχής έναν προϋπολογισμό και προσπάθησε να μείνεις σταθερός σ’ αυτόν. Έτσι, θα αποφύγεις τις αχρείαστες ή τα υπερβολικά έξοδα.

Πρόσεξε για τις πρώτες προσφορές: Όπως σου είπαμε και πριν, οι προσφορές Black Friday ξεκινούν συνήθως νωρίτερα. Έτσι, πρέπει να προσέχεις τις πρώτες εκπτώσεις μην τυχόν και βρεις την κατάλληλη.

Εγγράψου στα newsletters: Μη διστάσεις να εγγραφείς στα ενημερωτικά newsletters από τα καταστήματα που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα βγουν με τις καλύτερες εκπτώσεις. Παρακολούθησε τα εισερχόμενά σου συχνά. Μπες στη διαδικασία να τσεκάρεις και τα social media των καταστημάτων διότι πολλές φορές θα βρεις αποκλειστικές προσφορές.

Καλές Black Friday αγορές!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα