1821-2021: Μεγάλη επετειακή ενότητα από το NEWS 24/7, σε συνεργασία με το Πάντειον Πανεπιστήμιο

1821-2021: Μεγάλη επετειακή ενότητα από το NEWS 24/7, σε συνεργασία με το Πάντειον Πανεπιστήμιο

Μία μεγάλη επετειακή ενότητα για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821, δημιουργεί το NEWS 24/7 σε συνεργασία με το Πάντειον Πανεπιστήμιο

Το NEWS 24/7, το κορυφαίο ειδησεογραφικό brand της 24 MEDIA, σε συνεργασία με το Πάντειον Πανεπιστήμιο, δημιουργεί μια μεγάλη, επετειακή ενότητα για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821. Το μοναδικό αυτό microsite του NEWS 24/7 περιλαμβάνει επιστημονικά άρθρα καθηγητριών και καθηγητών του Παντείου Πανεπιστημίου, ανέκδοτες ιστορίες, προσωπογραφίες αγωνιστών και προσωπικοτήτων, και το αποκλειστικό podcastΑυτόπτης Μάρτυρας” με αφηγήσεις του Ρένου Χαραλαμπίδη.

Κάθε εβδομάδα καθηγήτριες και καθηγητές από το Πάντειον Πανεπιστήμιο αρθρογραφούν αποκλειστικά στην επετειακή ενότητα του NEWS 24/7 για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821, για μια σειρά ζητημάτων σχετικά με την οικοδόμηση του ελληνικού κράτους και την ιστορική πορεία της Ελλάδας από το 1821 μέχρι σήμερα. Στην ειδική ενότητα περιλαμβάνονται επίσης σύντομες, καθημερινές πληροφορίες σε μορφή trivia γύρω από ιστορικά γεγονότα και άγνωστες ιστορίες της ελληνικής επανάστασης.

Παράλληλα, το NEWS 24/7 δημιουργεί το μοναδικό Podcast “Αυτόπτης Μάρτυρας”. Με αφηγητή τον Ρένο Χαραλαμπίδη, “ζωντανεύουν” για το κοινό τα σημαντικότερα γεγονότα της επανάστασης μέσα από τα ημερολόγια των αγωνιστών του 1821. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε μια μοναδική σειρά podcast, με τον δικό του μοναδικό τρόπο “σκηνοθετεί” και αποκαλύπτει ανέκδοτες ιστορίες μέσα από τα απομνημονεύματα του Μακεδόνα αγωνιστή του 1821, Νικόλαου Κασομούλη.

Η Ελληνική Επανάσταση μέσα από ανέκδοτες ιστορίες, αναλύσεις, ιστορικά δεδομένα και προσωπογραφίες των πρωταγωνιστών της στο NEWS 24/7.

Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό οπτικοακουστικό ταξίδι στην ελληνική ιστορία!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version