Ακτοπλοΐα: Συνάντηση Πλακιωτάκη-ΣΕΕΝ – Επί τάπητος το ζήτημα των καυσίμων

Ακτοπλοΐα: Συνάντηση Πλακιωτάκη-ΣΕΕΝ – Επί τάπητος το ζήτημα των καυσίμων
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Eurokinissi

Η νέα ηγεσία του ΣΕΕΝ έθεσε το ζήτημα της εκτίναξης του μεταφορικού κόστους λόγω καυσίμων.

Με τη νέα διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Στην διάρκεια της συνάντησης ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΕΝ, Σπυρίδων Πασχάλης αναφέρθηκε εκτενώς στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της ακτοπλοΐας, επικεντρώνοντας την ανησυχία του στις τιμές των καυσίμων κίνησης των πλοίων.

Από την πλευρά του ο κ. Πλακιωτάκης αναγνώρισε ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρόβλημα το οποίο έχει προκληθεί από την πανδημία και επιδεινώθηκε λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, επισημαίνοντας ότι απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή λόγω του εθνικού ρόλου της ακτοπλοΐας για την χώρα μας.

Επίσης, δεσμεύθηκε να συζητήσει το θέμα αυτό και στα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να εξετασθεί δέσμη μέτρων τα οποία θα βελτιώσουν την κατάσταση.

Στην συνάντηση εκ μέρους του ΣΕΕΝ, πλην του κ. Πασχάλη, συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Ακτοπλοΐας Ευστράτιος Απέργης, ο Αντιπρόεδρος Διεθνών Πλοών Σπυρίδων Πρωτοπαπαδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Θεολόγος Παναγιωτάκης και ο Ταμίας Διονύσης Θεοδωράτος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα