Οι κλινική ΡΕΑ, Εθνική Ασφαλιστική και Ευρωκλινική Παίδων ενώνουν τις δυνάμεις τους

Οι κλινική ΡΕΑ, Εθνική Ασφαλιστική και Ευρωκλινική Παίδων ενώνουν τις δυνάμεις τους

Τι προσφέρει το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, η Εθνική Ασφαλιστική και η Ευρωκλινική Παίδων, τρεις μεγάλοι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ», προστατεύοντας από την πρώτη στιγμή την υγεία των νεογέννητων και στηρίζοντας τους νέους γονείς.

Η Εθνική Ασφαλιστική αποκλειστικά για τα νεογνά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ, παρέχει το παραπάνω πρόγραμμα ασφάλισης χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον 1 χρόνο και σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή στην ανανέωσή του.

Παράλληλα η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Παίδων μέσω του προγράμματος Full προσφέρουν στα νεογέννητα του ΡΕΑ παροχές υγείας δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους. Το πρόγραμμα αφορά νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων για το πρώτο έτος της ζωής τους και με την ανανέωσή του, η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα νοσοκομεία διατηρώντας όμως τα ειδικά προνόμια στο Ειδικά Συμβεβλημένο Νοσοκομείο την Ευρωκλινική Παίδων.

Ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ, κος Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κος Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κος Αντώνης Βουκλαρής, ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση: Το πρόγραμμα «FULL- Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ», μέσω της συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Ευρωκλινικής Παίδων αποτελεί στην ουσία ένα δώρο υγείας για τα παιδιά που γεννιούνται στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική.

Στόχος και των τριών συνεργαζόμενων οργανισμών είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας για κάθε νεογνό από την πρώτη στιγμή της γέννησής του!».

Τι προσφέρει το πρόγραμμα


Το πρόγραμμα «FULL-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας σε περίπτωση νοσηλείας και σημαντικά συμπληρωματικά οφέλη όπως απεριόριστες επισκέψεις σε Δίκτυο Παιδιάτρων με συμβολικό αντίτιμο 20€ και δωρεάν κάλυψη σε περίπτωση επειγόντων περιστατικών.

Στις σημαντικές παροχές ξεχωρίζει το ανώτατο όριο κάλυψης για νοσηλεία μέχρι και 1.500.000€ με τη συμμετοχή του ασφαλισμένου έως 500€.

Η συγκεκριμένη παροχή ισχύει για τον 1 χρόνο αποκλειστικά για την Ευρωκλινική Παίδων και από το 2χρόνο μειώνεται σε 250€ ανά νοσηλεία για την Ευρωκλινική Παίδων, ενώ η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα συμβεβλημένα, ιδιωτικά ή δημόσια νοσοκομεία.

Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης όπως ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές δημοσίου τιμοκαταλόγου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τράπεζες
SHARE:

24Media Network