Συζήτηση για το Δημόσιο χρέος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Συζήτηση για το Δημόσιο χρέος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Δείτε LIVE τη συζήτηση για το δημόσιο χρέος, που διοργανώνει η Ευρωομάδα της Αριστεράς. Ποιοι συμμετέχουν

Ημερίδα για το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, διοργανώνει η Ευρωομάδα της Αριστεράς GUE/NGL, στο Ευρωκοινοβούλιο, με την συμμετοχή ειδικών επιστημόνων, πρώην Υπουργών, εκπροσώπων της Κομισιόν, αλλά και Ευρωβουλευτών από τις πολιτικές ομάδες της Αριστεράς, των Σοσιαλιστών και των Πρασίνων.

Η ημερίδα υπό τον τίτλο, “Πώς να αντιμετωπίσουμε το Δημόσιο Χρέος; Μαθήματα και πολιτικές”, διοργανώνεται από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα, από τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλη και τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου, καθώς και από την Ευρωβουλευτίνα Eleonora Forenza από την Ευρωομάδα L’Altra Europa con Tsipras (IT) και τη Marisa Matias, Ευρωβουλευτίνα του Bloco de Esquerda (PT).

ADVERTISING

Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι και ο Pedro Paez, πρώην Υπουργός Οικονομικών του Ισημερινού, η Ann Pettifor γνωστή Βρετανίδα οικονομολόγος και συνεργάτιδα πολλών Κυβερνήσεων ανά τον κόσμο σε θέματα ελάφρυνσης χρέους, ο Ν. Χριστοδουλάκης, πρώην Έλληνας Υπουργός Οικονομικών, η Μαρίκα Φραγκάκη, Ελληνίδα οικονομολόγος και ερευνήτρια, καθώς και μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου “Νικ. Πουλαντζάς” και ο Thomas Fazi, γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Δείτε εδώ LIVE τη συζήτηση

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

SHARE:

24Media Network