Παρουσίαση του νομοσχεδίου για το Νέο Αναβαθμισμένο Σχολείο – LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Παρουσίαση του νομοσχεδίου για το Νέο Αναβαθμισμένο Σχολείο – LIVE ΕΙΚΟΝΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκη Κεραμέως ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Το νομοσχέδιο με τίτλο "Αναβάθμιση του Σχολείου και Ενδυνάμωση των Εκπαιδευτικών" παρουσιάζουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νίκη Κεραμέως.

Η δημόσια παρουσίαση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο «Αναβάθμιση του Σχολείου και Ενδυνάμωση των Εκπαιδευτικών» από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την αρμόδια υπουργό Νίκη Κεραμέως, πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα (28/06) στις 19:30.

Αναλυτική ενημέρωση για το νομοσχέδιο θα πραγματοποιηθεί σε συνέντευξη Τύπου της ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ, η οποία έχει προγραμματιστεί γι΄ αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας, οι τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους κινείται το νομοσχέδιο είναι «η μεγαλύτερη αυτονομία της σχολικής μονάδας και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης στους εκπαιδευτικούς, η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών με καθαρά βελτιωτικό μη τιμωρητικό χαρακτήρα, ως μηχανισμό ενδυνάμωσης των εκπαιδευτικών και διαρκούς βελτίωσης της παρεχόμενης εκπαίδευσης και του σχολείου, οι δομές εκπαίδευσης, για την περαιτέρω συμβολή τους στην αποτελεσματική υποστήριξη του σχολείου και η εκκλησιαστική εκπαίδευση».

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε, σε live stream, την εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας και την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το Νέο Αναβαθμισμένο Σχολείο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα