ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράξενες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο που αξίζει να διαβάσεις. Επιστημονικά παράδοξα, απίθανες συμπτώσεις και viral news στο NEWS 24/7.

Ο Μεγαλόδοντας, όπως παρουσιάστηκε στην ταινία "The Meg".

Εξάχρονος βρήκε δόντι Μεγαλόδοντα, σε ακτή της Αγγλίας

Ο Μεγαλόδοντας είναι ο μεγαλύτερος καρχαρίας που έζησε ποτέ στη γη. Τα δόντια του έχουν το διπλάσιο μήκος εκείνων των μεγαλύτερων λευκών καρχαριών. Τι ανακάλυψε το αγόρι στη Μεγάλη Βρετανία.

Παπαγάλος χορεύει disco και τραγουδά "Shake Your Booty"

Ο λόγος που οι παπαγάλοι ζουν πολλά χρόνια - και δεν ισχύει για τους ανθρώπους

Το προσδόκιμο ζωής ενός παπαγάλου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο σημαντικότερος είναι το μέγεθος του εγκεφάλου. Οι πιο έξυπνοι ζουν περισσότερο. Κάτι που δεν ισχύει για τους ανθρώπους.

Η ανατομία του κεντριού είναι ο λόγος που κάποια είδη μελισσών πεθαίνουν, λίγες ώρες μετά το τσίμπημα.

Oι μέλισσες δεν πεθαίνουν αφότου μας τσιμπήσουν

Οι σφήκες είναι επιθετικές και τολμηρές και αυτές που μας τσιμπούν. Οι μέλισσες συνήθως παίζουν άμυνα, Δεν τσιμπούν όλες, αλλά μόνο οι θηλυκές συγκεκριμένων ειδών. Έχουν και 'σύστημα' επικοινωνίας, για μαζική επίθεση.

Το πόσιμο νερό θα είναι πρόβλημα για το 66% του πληθυσμού της γης, το 2025.

Tι θα συμβεί αν πιείτε νερό από τη λεκάνη της τουαλέτας

Η κλιματική κρίση προκαλεί ήδη προβλήματα λειψυδρίας στα 3/4 του πληθυσμού του πλανήτη. Αναμένεται να ενταθούν έως το 2025. Η πιο προσβάσιμη πηγή καθαρού νερού είναι η λεκάνη της τουαλέτας. Αλλά μη δοκιμάσετε αυτό το νερό, ακόμα.

Oι γονείς που πήγαν το γιο τους στα δικαστήρια, έχουν βάλει στην αποζημίωση που του ζητούν και τα έξοδα του γάμου του.

Ινδοί πήγαν τον γιο τους στα δικαστήρια και ζητούν ή εγγόνι ή 650.000 δολάρια

Οι Sanjeev και Sadhana Prasad πήγαν στο δικαστήριο το γιο τους και του ζητούν ή να τους προσφέρει την παρέα ενός εγγονιού ή να τους αποζημιώσει, για όσα χρήματα ξόδεψαν για το γάμο και τις σπουδές του.

Το νερό μπορεί να γίνει εξαιρετικός μας σύμμαχος, σε προσπάθεια για απώλεια βάρους.

Boηθά το νερό στην απώλεια βάρους;

Δεν είναι ένας ο λόγος που το νερό μπορεί να γίνει σύμμαχος μας, στην όποια προσπάθεια κάνουμε να μειώσουμε το βάρος μας. Ένας (λόγος) αφορά σύγχυση σε νευρωνικά κυκλώματα.

ΗΠΑ: Εργαζόμενος μήνυσε την εταιρεία του επειδή του έκανε πάρτι γενεθλίων - Κέρδισε 450.000 δολάρια

ΗΠΑ: Εργαζόμενος μήνυσε την εταιρεία του επειδή του έκανε πάρτι γενεθλίων - Κέρδισε 450.000 δολάρια

Ένα διαγνωστικό κέντρο στο Κεντάκι καλείται να πληρώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια επειδή έκανε πάρτι γενεθλίων σε εργαζόμενό του. Η υπόθεση βέβαια είναι πολύ πιο σύνθετη απ' όσο νομίζετε.

Όταν βλέπουμε πως τρέχουμε στα όνειρα μας, είναι η ειδοποίηση του εγκεφάλου μας πως πρέπει να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες -ή πράγματα που αποφεύγουμε.

Τι σημαίνει το να βλέπεις στον ύπνο σου ότι τρέχεις

Όταν κοιμόμαστε, το μυαλό μας συνεχίζει να δουλεύει και συνήθως προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα μας. Τι προσπαθεί να μας πει το υποσυνείδητο μας, όταν βλέπουμε στα όνειρα μας τον εαυτό μας να τρέχει.

Είδος 'μαγικών μανιταριών' διαθέτει παραισθησιογόνο ένωση  που φαίνεται πως βελτιώνει τη συνδεσιμότητα μεταξύ περιοχών του εγκεφάλου.

Ουσία των "μαγικών μανιταριών" μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της κατάθλιψης

Υπάρχουν 25 είδη μανιταριών με παραισθησιογόνες ουσίες ή ψυχοδραστικά συστατικά.Η ψιλοκυβίνη φαίνεται πως μπορεί να γίνει αποτελεσματική θεραπεία για την κατάθλιψη -με χορήγηση υπό την επίβλεψη γιατρών.

PRESSPETενTAXI: Το πρώτο ταξί για κατοικίδια στη Θεσσαλονίκη-Πώς λειτουργεί και για που "ταξιδεύει"

PRESSPETενTAXI: Το πρώτο ταξί για κατοικίδια στη Θεσσαλονίκη-Πώς λειτουργεί και για που "ταξιδεύει"

Το πρώτο ταξί στη Θεσσαλονίκη για τη μεταφορά τετράποδων ζώων δημιούργησαν ο Τάσος και η Σοφία από την Σταυρούπολη τον Οκτώβριο του 2021 με ιδιαίτερη αγάπη, ευαισθησία και φροντίδα για τα ζώα.

H εικόνα που πρόσφερε η NASA από τον 'νεογέννητο' πλανήτη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία έχουμε εικόνα για το πώς "γεννιέται" ένας πλανήτης

Το ηλιακό μας σύστημα υπάρχει εδώ και 4.6 δισεκατομμύρια χρόνια. Οι επιστήμονες ωστόσο, δεν είχαν real time εικόνα για το πώς δημιουργούνται οι πλανήτες. Απέκτησαν, χάριν ενός τεράστιου τηλεσκοπίου της Ευρώπης.

Επιστήμονες ανακάλυψαν πως έχουμε κύτταρα που δεν γνωρίζαμε στους πνεύμονες -και βοηθούν στη σωστή λειτουργία του αναπνευστικού.

Ανακαλύφθηκε ένα νέο μέρος στο ανθρώπινο σώμα, που κρυβόταν στους πνεύμονες

Επιστήμονες εντόπισαν στους πνεύμονες κύτταρα που 'κρύβονταν' και παίζουν ζωτικής σημασίας ρόλο στη σωστή λειτουργία του αναπνευστικού. Πιστεύεται πως μπορούν να σώσουν τους καπνιστές.

Τούρκος σημαδεύει με όπλο την τηλεόρασή του

Τούρκος οπαδός πυροβόλησε την τηλεόραση όταν ο Γιλμάζ έχασε το πέναλτι

Το χαμένο πέναλτι του Μπουράκ Γιλμάζ στο 85' του Πορτογαλία - Τουρκία ήταν αρκετό για να οπλίσει το χέρι ενός Τούρκου οπαδού, ο οποίος σημάδεψε με όπλο την τηλεόραση και την πυροβόλησε.

Η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα

Πάτρα - Λύτρας: "Η μητέρα των κοριτσιών δεν είναι κατηγορούμενη"

Ο δικηγόρος της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, Απόστολος Λύτρας, ξέσπασε για όσα ακούγονται και γράφονται στα ΜΜΕ, αναφέροντας πως πολλές πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Η νεοφυής επιχείρηση γεωθερμικής Quaise Energy συγκέντρωσε χρηματοδότηση 63 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να σκάψει τη βαθύτερη τρύπα του κόσμου απελευθερώνοντας τεράστια ποσά ενέργειας.

Γιατί μια startup αποφάσισε να σκάψει τη βαθύτερη τρύπα στον κόσμο;

Η νεοφυής επιχείρηση γεωθερμικής Quaise Energy συγκέντρωσε χρηματοδότηση 63 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να σκάψει τη βαθύτερη τρύπα του κόσμου απελευθερώνοντας τεράστια ποσά ενέργειας.