Αρβελέρ υπέρ Μητσοτάκη: 'Όταν κυβερνούν ανίκανοι, ένοχοι είναι οι ικανοί

Αρβελέρ υπέρ Μητσοτάκη: 'Όταν κυβερνούν ανίκανοι, ένοχοι είναι οι ικανοί

Την ώρα που οι αντίπαλοί του ανακοινώνουν τη στήριξη βουλευτών της γαλάζιας παράταξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναρτά στο διαδίκτυο βίντεο υποστήριξης της Ελληνίδας καθηγήτριας Πανεπιστήμιου

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στήριξη στο πρόσωπό του από την Ελένη Αρβελέρ. Η πανεπιστημιακός, από το Παρίσι όπου και βρίσκεται έγραψε ένα ποίημα για τον βουλευτή της ΝΔ και του το αφιέρωσε, ενώ όπως σημειώνει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης του έδωσε την άδεια να το δημοσιοποιήσει.

Την ώρα που οι αντίπαλοί τους για τις εκλογές παρουσιάζουν τα ονόματα των βουλευτών που δηλώνουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε μια διαφορετική στήριξη εκτός κοινοβουλίου.

"Αυτό το ποίημα έγραψε και μου αφιέρωσε η Ελένη Αρβελέρ για να με στηρίξει. Μου ζήτησε να το δημοσιοποιήσω. Το έγραψε στο Παρίσι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου" σημειώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κανάλι του στο youtube.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης δημοσίευσε και το ποίημα όπως το έγραψε η κ. Αρβελέρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης στο NEWS 247: Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει κι εγώ θα πάω στο δεύτερο γύρο

SHARE:

24Media Network