Αθλιότητα Κασιμάτη κατά Γεννηματά – Οργή στο ΚΙΝΑΛ

Αθλιότητα Κασιμάτη κατά Γεννηματά – Οργή στο ΚΙΝΑΛ
Η Φώφη Γεννηματά Menelaos Myrillas / SOOC

Την άμεση και οργισμένη αντίδραση των στελεχών του ΚΙΝΑΛ προκάλεσε το άρθρο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη, στο οποίο καταφέρεται εναντίον της Φώφης Γεννηματά.

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει το άρθρο του Στέφανου Κασιμάτη, αρθρογράφου στα «Νέα», στο οποίο καταφέρεται εναντίον της αείμνηστης προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

«Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», έγραψε ο Στέφανος Κασιμάτης, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, προκαλώντας δικαιολογημένα την άμεση και οργισμένη αντίδραση των στελεχών του ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασιμάτης είχε απομακρυνθεί από την «Καθημερινή» όταν είχε ειρωνευτεί τον Γιώργο Κατρούγκαλο για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Παπανδρέου: “Τα μικρόψυχα σχόλια χαρακτηρίζουν όσους υπηρετούν χωρίς ντροπή”

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, σε ανάρτησή του σχολιάζει το εν λόγω δημοσίευμα, μέσω ανάρτησής του: «Είδα σήμερα ένα κατάπτυστο δημοσίευμα για τη Φώφη Γεννηματά. Θέλω να πω σε όλους εκείνους που άνανδρα τη χτυπούν, για να χτυπήσουν και την Παράταξη, ότι τα μικρόψυχα σχόλια τους χαρακτηρίζουν τους ίδιους και όσους υπηρετούν χωρίς ντροπή, κρυμμένοι πίσω από την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης».

Ανδρουλάκης: “Κανένα μέτρο, κανένας σεβασμός”

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έκανε λόγο για «ντροπή» και «απρέπεια»: «Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», έγραψε.

Καστανίδης: “Ατιμία για αυτόν που το έγραψε”

«Το να προσφέρει υπηρεσίες στην παράταξή της ή στη χώρα με τον θάνατό της μια αρχηγός αποτελεί τιμή για τη νεκρή και ατιμία γι’ αυτόν που το γράφει, γιατί δεν αξιολογεί τι γράφει, δεν καταλαβαίνει την αξία να φεύγεις όρθιος(α), από το να είσαι μια ζωή σκυφτός, όπως αυτός» τονίζει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Γερουλάνος: “Ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο”

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;» έγραψε σε ανάρτησή του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος.

Χρηστίδης: “Καμία ενσυναίσθηση, ούτε τώρα;”

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» σχολίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Χριστοδουλάκης: “Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή”

Σε οργισμένη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου προχώρησε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης με αφορμή το άρθρο του Στ. Κασιμάτη.

«Η “Πανδώρα” του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή.

Η απάντησή μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Βοσδογάνης: “Μην πείτε το όνομα του, θα έχει κερδίσει. Απαξία”

«Mην ασχολείστε με κάτι ανθρωποειδή που ακόμη και η προσβολή μνήμης νεκρού δεν τους λέει τίποτα. Έτσι βγάζουν τόσα χρόνια μεροκάματο, με αυτό τον θόρυβο που δημιουργούν. Μην πείτε το όνομα του, θα έχει κερδίσει. Απαξία σε αυτόν και όλοι την Κυριακή στο μνημόσυνο της Φώφη Γεννηματά.

Υ.Γ.: Κανένας φυσικά δεν μπορεί να εξαιρέσει από την ευθύνη τα μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν τέτοια ληβελογραφήματα. Αν τα πιστεύουν ας συνεχίσουν μαζί του…» έγραψε ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά και στενός της συνεργάτης, Νίκος Βοσδογάνης.

Κατρίνης: “Μη γίνεις σαν τον Κασιμάτη

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, έγραψε σχετικά:

Από την «αιχμηρή» δημοσιογραφική γραφή έως την «κίτρινη» αισχρότητα …ένας Κασιμάτης δρόμος. Μη γίνεις σαν τον Κασιμάτη.”

Ηλιόπουλος: “Η χυδαιότητα Κασιμάτη δεν έχει όρια”

Το άρθρο του Στ. Κασιμάτη προκάλεσε και την οργιλή αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook τα εξής:

«Ο κύριος Κασιμάτης φρόντισε σήμερα στα Νέα, να μας θυμίσει ότι η χυδαιότητά του δεν έχει όρια. Επίσης μας θύμισε ότι έντυπα και δημοσιογραφικοί οργανισμοί που ξιφουλκούν κατά του “λαϊκισμού”, νιώθουν άνετα να φιλοξενούν φράσεις και οπτικές που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της ρυπαρογραφίας.

Ο κύριος Κασιμάτης πάντα αυτός ήταν. Όμως η διεύθυνση της εφημερίδας έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση της αθλιότητας εις βάρος της μνήμης της Φώφης Γεννηματά.»

ΚΚΕ: “Ουδεμία εντύπωση προξενούν οι χυδαιότητες Κασιμάτη”

«Ουδεμία εντύπωση προξενούν οι χυδαιότητες Κασιμάτη κατά της Φώφης Γεννήματα, γνωστού -μεταξύ άλλων- και για τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό που συστηματικά εκτοξεύει. Είναι προφανές ότι οι φορείς τέτοιων απόψεων δεν διστάζουν μπροστά σε καμία αθλιότητα. Σήμερα αυτό γίνεται ακόμη πιο φανερό, όπως και το ότι η ανοχή σε τέτοιες απόψεις πάντα αποθρασύνει» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα