Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Δεν αναγνώρισαν στην είσοδο τον Δημήτρη Παπαστεργίου

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Δεν αναγνώρισαν στην είσοδο τον Δημήτρη Παπαστεργίου
O Δημήτρης Παπαστεργίου Eurokinissi

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο ίδιος ο νέος υπουργός ανέφερε πως είναι λογικό να μην τον αναγνωρίζουν ακόμη καθώς είναι νέο πρόσωπο στην κυβέρνηση.

Ένα μικρό ευτράπελο έλαβε χώρα την Τρίτη, αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, το οποίο και αφορούσε τον νέο υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρώην δήμαρχο Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε χωρίς συνοδεία, με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο. Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι, με τον κ. Παπαστεργίου να του απαντά “είμαι ο νέος υπουργός”.

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό λέγοντας πως είναι λογικό να μην τον γνωρίζουν ακόμα.

Αναλυτικότερα, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ: “Να δούμε τα έργα τα οποία τρέχουν, δεν πρέπει να καθυστερήσουμε τίποτα από τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και από εκεί και πέρα αυτό που πραγματικά με νοιάζει είναι να δω τι είναι αυτό το οποίο ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του, πέρα από αυτά τα οποία – σχεδόν όλα – έκανε ο Κ. Πιερρακάκης και ο Θ. Λιβάνος, να δούμε και όλα τα υπόλοιπα. Παντού κρύβονται θύλακες καθυστέρησης, ταλαιπωρίας, γραφειοκρατίας. Θέλει δουλειά, δεν είναι εύκολο, και για εμένα παρότι είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός, θέλει δουλειά”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα