Κασιδιάρης: Ο καταδικασμένος νεοναζί, υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων – Διχασμός στους Σπαρτιάτες

Κασιδιάρης: Ο καταδικασμένος νεοναζί, υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων – Διχασμός στους Σπαρτιάτες
Ο Ηλίας Κασιδιάρης EUROKINISSI

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων. Επεισόδιο μεταξύ Σπαρτιατών στη Βουλή.

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (27/7), μέσω της συνηγόρου του, ο καταδικασμένος νεοναζί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με τον συνδυασμό “Ελεύθεροι Αθηναίοι”.

“Στόχος του”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της συνηγόρου του, Βασιλικής Πανταζή, είναι “να περάσει στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβει την διοίκηση του δήμου”.

Μάλιστα στη Βουλή, υπήρξε κόντρα μεταξύ των… Σπαρτιατών, καθώς ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος δήλωσε τη στήριξή του στον Κασιδιάρη, για να τον αδειάσει λίγο αργότερα ο επικεφαλής του κόμματος Βασίλης Στίγκας.

Ο κ. Στίγκας ζήτησε και πήρε το λόγο προαναγγέλλοντας ότι θα πάρει μέτρα κατά του κ. Φλώρου καθώς δεν ήταν σε γνώση του αυτά που είπε: «Θα ήθελα να τονίσω σε ότι ανέφερε ο βουλευτής μου για το Δήμο της Αθήνας και τον κ. Κασιδιάρη ότι δεν είχα καθόλου γνώση. Επομένως οφείλω και εφόσον ενεργεί κάποιος αυτοβούλως να πάρω κάποια μέτρα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα