Κατσίκης: Οι ΑΝΕΛ θα πάμε στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό

Συνεδριάσει της   Επιτροπή Περιφερειών   με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση για τα Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις Περιφέρειες.
Τα μέλη της 
Επιτροπής έχει κληθεί να ενημερώσει η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Θεανώ Φωτίου.
EUROKINISSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συνεδριάσει της Επιτροπή Περιφερειών με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση για τα Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις Περιφέρειες. Τα μέλη της Επιτροπής έχει κληθεί να ενημερώσει η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Θεανώ Φωτίου. EUROKINISSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επέμεινε κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία σε οποιαδήποτε γλώσσα και δήλωσε ότι βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ θα δώσουν το παρών σε συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη

Τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε συλλαλητήρια για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη προανήγγειλε ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης.

"Θα πάρουμε μέρος στα συλλαλητήρια, θα είστε Θεσσαλονίκη και θα μας δείτε. Θα είναι εκεί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, στελέχη και θα προσπαθήσω να ανέβω κι εγώ", δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6.

ADVERTISING

'Οσον αφορά στη στάση της Εκκλησίας σχολίασε: "Ο κ. Ιερώνυμος, τον οποίο τιμούμε, έκανε μία προσωπική δήλωση αναφορικά με τα συλλαλητήρια, δεν σημαίνει όμως ότι όλη η Εκκλησία συμφωνεί και δεν θα συμμετάσχει στα συλλαλητήρια."

Ο κ.Κατσίκης επέμεινε κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία "σε οποιαδήποτε γλώσσα του κόσμου κι αν μεταφράζεται, είτε σε σύνθετη ονομασία είτε ως γεωγραφικός προσδιορισμός" και άφησε να εννοηθεί ότι και να άλλαζε θέση το κόμμα του ο ίδιος θα καταψηφίσει μία τέτοια πρόταση: "Για τον Πάνο Καμμένο τα εθνικά θέματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Αν όμως, υποθετικά, λέγαμε ότι δεχόταν το κόμμα τον όρο Μακεδονία ως παράγωγο, σύνθετη ονομασία κλπ, εγώ πάλι θα έλεγα "όχι". Αλλά το κόμμα, όπως γνωρίζετε, έχει ήδη πάρει θέση".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Ούτε Νέα Μακεδονία, ούτε Άνω Μακεδονία. Έχω εμπιστοσύνη στον Κοτζιά

SHARE:

24Media Network