ΚΙΝΑΛ για Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: “Ο εμπαιγμός των νέων συνεχίζεται”

ΚΙΝΑΛ για Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: “Ο εμπαιγμός των νέων συνεχίζεται”
ΙΝΤΙΜΕ

Ανακοίνωση του Τομέα Εργασίας του Κινήματος Αλλαγής για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τους νέους.

Κριτική στην κυβέρνηση για τις ανακοινώσεις που έκανε στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός ασκεί ο Τομέα Εργασίας του Κινήματος Αλλαγής.

“Ο Πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη εξήγγειλε 6μηνο πρόγραμμα επιδότησης εργασίας λέγοντας ότι ισχύει επιδότηση 1200 ευρώ για κάθε νεοπροσλαμβανόμενο (600 για τον εργαζόμενο – 600 για τον εργοδότη) αναφέρει το ΚΙΝΑΛ και συνεχίζει σημειώνοντας πως “σήμερα οι Υπουργοί του ‘διευκρίνισαν’ ότι η επιδότηση κατά μήνα είναι 100 ευρώ για τον καθένα (εργαζόμενο – εργοδότη).”

“Πριν… διορθώσουν τον πρωθυπουργό οι υπουργοί του και πέντε ημέρες πριν (7/9/21) ο ΟΑΕΔ είχε εξαγγείλει πρόγραμμα επιδότησης για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας με 550 € το μήνα για 6ωρη απασχόληση” αναφέρει στη συνέχεια της ανακοίνωσής του το ΚΙΝΑΛ, χαρακτηρίζοντάς τη “πολύ μεγαλύτερη επιδότηση από το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη”.

Τέλος, τονίζει ότι “είναι προφανές το ευκαιριακό και πρόχειρο των εξαγγελιών υπό πανικό που κάνει το Μαξίμου. Οι νέοι προσγειώθηκαν στην σκληρή πραγματικότητα της απουσίας ευκαιριών, μιας οικονομίας χωρίς προοπτικές, μιας συντηρητικής κυβέρνησης που δεν επιτρέπει τα όνειρα και την αισιοδοξία στη νέα γενιά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα