Κουίκ: Καλοδεχούμενος στους ΑΝΕΛ ο Αντώναρος. Εκτιμώ την Παπακώστα

Ο Τέρενς Κουίκ
Ο Τέρενς Κουίκ EUROKINISSI

Ανοιχτή την πόρτα της συνεργασίας των ΑΝΕΛ με Αντώναρο- Παπακώστα άφησε ο υφυπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. "Ο Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση" δήλωσε και σχολίασε ότι ο Σγουρίδης δεν έχει εξουσιοδοτηθεί για να διατυπώνει άποψη περί αποχώρησης των ΑΝΕλ μολις έρθει η συμφωνία

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τον Ευάγγελο Αντώναρο και την Κατερίνα Παπακώστα εμφανίστηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Ερωτηθείς εάν είναι κοντά σε Αντώναρο- Παπακώστα, ο κ.Κουίκ απάντησε: "Ο κ. Αντώναρος κάνει πολύ ενδαφέρουσες τοποθετήσεις. Κινείται σε ένα δρόμο καλό αν και πολύ πιο ανοιχτό σε σχέση με τη συμφωνία. Απο κει και πέρα είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ ενδεχομένως αυριο μεθαύριο να τον δω και να συζητήσω μαζί του."

ADVERTISING

Στο ερώτημα ειδικότερα εάν θα μπορούσαν οι ΑΝΕΛ να συναντηθούν μαζί του και πολιτικά, είπε: "Θα το θελα πάρα πολύ, γιατί όχι, καλοδεχούμενος στους ΑΝΕΛ ή συνεργαζόμενος. Μην αποκλείεται ποτέ τι μπορεί να γίνει στο χώρο της πολιτικής. Εκτιμώ και την κυρία Παπακώστα στο πως αντέδρασε και συμπεριφέρθηκε."

"Ο Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση και το έχει πει ότι θα πάει μέχρι τέλους με τον Τσίπρα και ο Τσίπρας έχει πει ότι ο Καμμένος δεν είναι Σαμαράς", δήλωσε επίσης ο κ.Κουίκ, ο οποίος χαρακτήρισε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά πατριώτη, αλλά τόνισε ότι ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Πάνου Καμμένου.

Νωρίτερα μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7  ο Παναγιώτης Σγουρίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή.

"Δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο κ.Σγουρίδης να διατυπώσει τέτοια άποψη", σχολίασε ο κ.Κουικ. Ανέφερε ότι θέση επίσημη εκφράζει ο Πάνος Καμμένος και ο εκπρόσωπος και πως η επίσημη θέση συνοψίζεται στο "ότι θα βαδίσουμε μέχρι τέλους και από εκεί και πέρα όταν έρθει η συμφωνία θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε".

Κληθείς να διευκρινίσει εάν σκοπός των ΑΝΕΛ είναι να παραμείνουν στην κυβέρνηση μέχρι το τέλος της θητείας της, ασχέτως από το τι θα πράξουν όταν η συμφωνία για το Σκοπιανό έρθει στη Βουλή, ο κ.Κουίκ απάντησε "βεβαίως" και πρόσθεσε "δε θα διευκολύνουμε εκείνους που είναι φορτωμένοι με όλες τα ανομήματα του παρελθόντος να έρθουν στην εξουσία για να κουκουλώσουν ό,τι κάνανε και να ζητήσουν την ασυλία. Θα πάμε μέχρι τέλους και θα παρακαλέσω τη Δικαιοσύνη να επισπεύδει τις υποθέσεις που χειρίζετε. Τρέξτε όσο μπορείτε, βεβαίως γνωρίζω ότι είναι λίγοι."

Υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι ένα τριχοτομημένο κόμμα που έκανε πρόταση μομφής για εσωτερική κατανάλωση και στοχεύοντας και στους ΑΝΕΛ, ενώ εκτίμησε ότι πολλοί στη ΝΔ στην πραγματικότητα τρίβουν τα χέρια τους που άλλοι περνούν τη συμφωνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες, Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σγουρίδης: "Μέχρι να έρθει η συμφωνία" για το Σκοπιανό οι ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση - μετά επανεξετάζουμε

SHARE:

24Media Network