Μαρινάκης για φωτιά στη Ρόδο: Σε επιφυλακή το κράτος – Σε ακραίο κίνδυνο η χώρα

Μαρινάκης για φωτιά στη Ρόδο: Σε επιφυλακή το κράτος – Σε ακραίο κίνδυνο η χώρα
Eurokinissi

Για πρωτοφανές πύρινο μέτωπο που κρατάει αρκετές ημέρες και αναζωπυρώθηκε έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στο πύρινο μέτωπο της Ρόδου, υποστηρίζοντας ότι το κράτος βρίσκεται σε επιφυλακή.

Τις ευχαριστίες της κυβέρνησης στους πυροσβέστες που επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, είναι κάτι παραπάνω από υπεράνθρωπες οι προσπάθειες συνολικά, για να βρίσκονται σε κάθε σημείο για να προστατεύουν πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή που είναι και το βασικό μέλημα της κυβέρνησης, συλλογικά του κράτους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τη φωτιά στη Ρόδο, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι «είναι συγκλονιστικές οι εικόνες, το σχέδιο εκκένωσης που ξεκίνησε από χθες, με πλήρη στόχευση την προστασία της ανθρώπινης ζωής, είναι σε εξέλιξη και ευτυχώς δεν υπάρχουν απώλειες. Στη Ρόδο ήταν πρωτοφανής η συμμετοχή των εθελοντών, των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας. Ήταν οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας που γίνεται για την απομάκρυνση χιλιάδων ανθρώπων από σπίτια, ξενοδοχεία».

«Είναι ένα πρωτοφανές πύρινο μέτωπο που κρατάει αρκετές ημέρες και αναζωπυρώθηκε. Καιρικές συνθήκες οι οποίες δεν έχουν προηγούμενο. Στη Ρόδο βρίσκονται πάνω από 300 πυροσβέστες και προστίθενται και άλλοι και πολλά εναέρια μέσα. Είμαστε σε μία ημέρα με ακραίο κίνδυνο σε όλη τη χώρα, το κράτος βρίσκεται σε απόλυτη επιφυλακή. Είναι μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ημέρα, σε συνέχεια πολλών δύσκολων ημερών. Πρέπει να προσέξουμε και εμείς για να μην υπάρξουν και άλλες μεγάλες εστίες. Το κράτος πρέπει να είναι προετοιμασμένο με περισσότερες δυνάμεις και μέσα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα