ΝΔ για εμπρηστικό μηχανισμό στο “Κωνσταντίνος Μητσοτάκης”: “Κράτος δικαίου, ό,τι κι αν επιδιώκουν οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα”

ΝΔ για εμπρηστικό μηχανισμό στο “Κωνσταντίνος Μητσοτάκης”: “Κράτος δικαίου, ό,τι κι αν επιδιώκουν οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα”
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Eurokinissi

"Με ό,τι επιδιώκουν οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα, η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Ανακοίνωση για τον εμπρηστικό μηχανισμό που εντοπίστηκε στο ίδρυμα “Κυριάκος Μητσοτάκης” εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία κάνει λόγο για “εχθρούς της Δημοκρατίας” η οποία “δεν απειλείται, αντίθετα με ό,τι επιδιώκουν οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα“:

“Η επίθεση θρασύδειλων τραμπούκων στο Ίδρυμα “Κωνσταντίνος Μητσοτάκης” είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα τρομοκρατικών ενεργειών σε βάρος στόχων που σχετίζονται με τη Νέα Δημοκρατία”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος για την επίθεση απόψε στο ίδρυμα.

Οι εχθροί της Δημοκρατίας στοχεύουν όσους την υπερασπίζονται και την ενδυναμώνουν. Αλλά η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν. Αντίθετα με ό,τι επιδιώκουν οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα, η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου”, καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα