Ο Μάρτιν Σουλτς συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Μάρτιν Σουλτς συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη
Ο Μάρτιν Σουλτς (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ο Μάρτιν Σουλτς θέλησε να συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του. Το μήνυμα που του έστειλε.

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, απέστειλε ο Μάρτιν Σουλτς, με αφορμή την εκλογή του πρώτου ως πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Στο μήνυμά του, ο κ. Σουλτς ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ καλή τύχη, ενώ του εξέφρασε και την επιθυμία μου να συναντηθούν σύντομα από κοντά.

Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για “πολύ ενθαρρυντικό σημάδι για τη σχέση μεταξύ των σοσιαλδημοκρατικών Κινημάτων στην Ελλάδα και τη Γερμανία”, ενώ χαρακτήρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη “εμπνευσμένο Ευρωπαίο, έτοιμο να επικεντρωθεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση“.

Το μήνυμα του Μάρτιν Σουλτς:

“Αγαπητέ φίλε Νίκο,

Ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), θα ήθελα να σε συγχαρώ για την εκλογή σου ως νέου Προέδρου ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ. Σου εύχομαι καλή τύχη.

Η εκλογή σου είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι για τη σχέση μεταξύ των σοσιαλδημοκρατικών Κινημάτων στην Ελλάδα και τη Γερμανία – και στις δύο χώρες, καθώς οι σοσιαλδημοκράτες έχουν μακρά, κοινή ιστορία και στενούς δεσμούς. Θα συμβάλλει επίσης σε ένα ισχυρότερο σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η εμπειρία σου και ιδιαίτερα η δουλειά σου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχουν δείξει ότι είσαι ένας εμπνευσμένος Ευρωπαίος, έτοιμος να επικεντρωθεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από την ίδρυση του γραφείου του FES στην Ελλάδα το 2012, η συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών σοσιαλδημοκρατών, εντείνεται συνεχώς. Η ομάδα του FES στην Αθήνα, προσβλέπει σε γόνιμη και στενή συνεργασία με τους Έλληνες σοσιαλδημοκράτες υπό την ηγεσία σου.

Παρακαλώ να μη διστάσεις να επικοινωνήσεις τόσο με εμένα, όσο και με τον διευθυντή του γραφείου μας στην Αθήνα κ. Arne Schildberg, ώστε να συζητήσουμε μελλοντικές συνέργειες.

Ανυπομονώ να σε συναντήσω σύντομα,

Φιλικούς χαιρετισμούς, Μάρτιν Σουλτς”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα