Ο Πατούλης αδειάζει τη σύζυγό του και στηρίζει Αμπατζόγλου

ΑΘΗΝΑ - ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΑΤΟΥΛΗ
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΑΘΗΝΑ - ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΑΤΟΥΛΗ (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI

Κράμερ εναντίον Κράμερ στο Δήμο Αμαρουσίου. Ο Γιώργος Πατούλης με δήλωσή του εξέφρασε τη στήριξή του στον Θόδωρο Αμπατζόγλου και όχι στη σύζυγό του Μαρίνα.

Και όμως, συνέβη: Ο Γιώργος Πατούλης, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή το απόγευμα, ξεκαθάρισε ότι στηρίζει για τον Δήμο Αμαρουσίου τον Θόδωρο Αμπατζόγλου και όχι τη σύζυγό του Μαρίνα, που είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της νωρίτερα την Κυριακή.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει σαφής ενόχληση από την πρωτοβουλία της κ. Πατούλη να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της. 

ADVERTISING

Η δήλωση του Γιώργου Πατούλη έχει ως εξής: "Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον. Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007. 

Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network