Πολάκης για δημοσιογράφο: 'Έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη'

Πολάκης για δημοσιογράφο: 'Έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη'

Εκτός ελέγχου για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Για λεκτικό ατόπημα κάνει λόγο η Όλγα Γεροβασίλη

Νέο παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, εναντίον των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης.

Σε ομιλία του στο Μαρούσι, χαρακτήρισε "βοθροκάναλα της διαπλοκής" τους τηλεοπτικούς σταθμούς και "χθεσινά αυγά" τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο Υπουργείο Υγείας.

Το περιστατικό ξεκίνησε με αφορμή την αναφορά σε περιστατικό του περασμένου Δεκεμβρίου όταν σε συνέντευξη Τύπου είχε διαπληκτιστεί φραστικά με δημοσιογράφο.

"Εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου", είπε χθες σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον δημοσιογράφο δίνοντας λαβή για νέα σχόλια σχετικά με τη συμπεριφορά ενός πολιτικού και υπουργού.

Παράλληλα,  χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ ως την «offshore του υπουργείου Υγείας», ενώ επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι προέρχεται "από την κατ’ εξοχήν οικογένεια της διαπλοκής".

Όλα όσα είπε αναλυτικά:

"Στη συνέντευξη θα θυμάστε πολύ καλά γιατί νομίζω πρέπει να ήταν και από το κανάλι σας Αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος και μιλάω άσχημα. Οτι λέω τον ιό AIDS χιβ και αυτό έμεινε από το δικό σας το κανάλι με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη στο οποίο ενώ έκοβε την κουβέντα την απαράδεκτη του συναδέλφου σας κ. Νεγκή, που ενώ πετάγεται και λέει προς τον Ανδρέα τον Ξανθό «λες πολιτικές μπαρούφες» πρόσεξε σαν να λες εσύ σε μένα πολιτικές μπαρούφες. Να κόβεται αυτό να μην φαίνεται στο κανάλι και στο κομμάτι που προβάλατε όλα το βοθροκάναλα της διαπλοκής και το επαναλαμβάνω όλα. Τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός"

Κόβεται αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω τι λες ρε εσύ τι είναι αυτά που λες και ξεκινάτε την προβολή από το τι είναι αυτά που λες. Πετάγεται μετά και λέει μάζεψε το σκύλο δίπλα σου εννοώντας εμένα που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που πρεπε να του πω, έτσι αυτό προβάλατε για να κρύψετε ή που βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS ας πούμε, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε πως να το κάνουμε δηλαδή και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά για να το πω έτσι πως να τον επούμε".

Γεροβασίλη: Λεκτικό ατόπημα

"Άκουσα προσεκτικά την ομιλία του κ. Πολάκη. Ως λεκτικό ατόπημα θα το έβλεπα. Βεβαίως είναι αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ απέναντί του και με τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για έναν υπουργό, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες και δεν έχουν αντίστοιχα σχολιαστεί", είπε η  κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στο ραδιόφωνο του Alpha.

Εν τω μεταξύ, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για δηλώσεις του Υπουργού Aναπληρωτή Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η αυθεντική έκφραση της Κυβέρνησης Τσίπρα…».

"Ψευτόμαγκας στην αντιπολίτευση. Ψευτόμαγκας και ως υπουργός. Έρμη υγεία!", ανέφερε το Ποτάμι, σχετικά με τις απειλές του Π. Πολάκη προς τους δημοσιογράφους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΚΕΕΛΠΝΟ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αίτημα για άρση ασυλίας κατά Π. Πολάκη

SHARE: