Στεφανάδης: Κάλεσα το Μητσοτάκη σπίτι μου στην Ικαρία για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα

Στεφανάδης: Κάλεσα το Μητσοτάκη σπίτι μου στην Ικαρία για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα
Ο Χριστόδουλος Στεφανάδης Χριστόδουλος Στεφανάδης

Η απάντηση του βουλευτή Σάμου της ΝΔ για το γεύμα 50 ατόμων παρουσία Μητσοτάκη στην Ικαρία. Τονίζει ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το γλέντι με πάνω από 50 άτομα παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στην Ικαρία, παρά το lockdown, ο βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, στον οποίο ανήκει το σπίτι όπου διοργανώθηκε το φαγοπότι, σε δήλωση του υποστηρίζει ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού.

Ο βουλευτής της ΝΔ ειδικότερα σε ανακοίνωση του αναφέρει:

“Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων. Μετα το τέλος της περιοδείας και προ της αναχώρησης του, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τόπο καταγωγής μου. Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα. Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι. Στο χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνοδευε στο ταξίδι. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικονες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα