Συγχαρητήρια tweets του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια tweets του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος MotionTeam

Συγχαρητήρια μηνύματα προς τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών, Ν. Δένδια και τον υφυπουργό Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Συγχαρητήρια μηνύματα προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Ειδικότερα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην ανάρτησή του προς τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνώ προς την προσφιλή Εξοχότητά σας για να σας συγχαρώ για την νίκη της παράταξής σας στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και την επάξια και πανηγυρική εκλογή σας ως Πρωθυπουργού της Ελλάδος»

Το tweet του κ. Ελπιδοφόρου προς τον νέο υπουργό Εξωτερικών Ν. Δένδια αναφέρει: «Κύριε Νίκο Δένδια σας συγχαίρω για την επάξια εκλογή σας ως βουλευτού καθώς και για την επιλογή σας ως Υπουργού των Εξωτερικών. Οι προσευχές μου θα σας συνοδεύουν πάντοτε και η ομογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι στο πλευρό σας».

Τέλος, στο μήνυμά του προς τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό Αντ. Διαματάρη γράφει: «Κ. Αντώνιο Διαματάρη η ανάδειξη εκλεκτού στελέχους της ομογενείας μας στις ΗΠΑ ως Υφυπουργού Εξωτερικών είναι μία ένδειξη ότι η νέα κυβέρνηση θα ασχοληθεί με τα προβλήματα των ομογενών του εξωτερικού και θα συνεργασθεί με την εδώ  εκκλησία.».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα