Τσίπρας: Απαντά με δήλωση μετά το μήνυμα Μητσοτάκη – “Ως εδώ με την κοροϊδία”

Τσίπρας: Απαντά με δήλωση μετά το μήνυμα Μητσοτάκη – “Ως εδώ με την κοροϊδία”
Οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Με δική του δημόσια δήλωση προς τα ΜΜΕ θα διαδεχτεί ο Αλέξης Τσίπρας το έκτακτο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κορονοϊό, την Πέμπτη. Το σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου και η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου.

Την αντίδραση του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης έφερε το αυριανό έκτακτο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες με αντικείμενο -φυσικά- τον κορονοϊό, ενόψει και Χριστουγέννων.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στα social media, έκανε γνωστό πως, αμέσως μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού θα προχωρήσει σε δική του δημόσια δήλωση προς όλα τα ΜΜΕ.

Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο. Ως εδώ όμως η κοροϊδία.

Αμέσως μετά, θα κάνω δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ”, έγραψε στο Twitter.

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας χωρίς καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει έτοιμη την απάντηση

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση. Από την αρχή της πανδημίας λέει”όχι σε όλα”, εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σήμερα, πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο πρωθυπουργός, προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει. Με απλά λόγια χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει ήδη έτοιμη την απάντηση» επισημαίνει ο κ. Οικονόμου και σημειώνει:

«Απίστευτα πράγματα ακόμα και για τον κ. Τσίπρα, που με τη στάση του επιβεβαιώνει συνεχώς ότι η πανδημία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα πολιτικά του μέτρα».

Ηλιόπουλος: Αν κάποιος βρίσκεται σε παράκρουση, αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης

Απάντηση στην ανάρτηση του κυβερνητικού εκπρόσωπου, Γιάννη Οικονόμου, δίνει με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ενημερώνουμε τον κ. Οικονόμου ότι αν κάποιος βρίσκεται σε παράκρουση, αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης που παρά τους 17.000 νεκρούς παριστάνει ότι κυβερνά μια άλλη χώρα και μιλά για covid free καλοκαίρι και για επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος, ενώ καθημερινά έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων και συμπολίτες μας να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ».

«Ως εδώ η κοροϊδία», σχολιάζει και καταλήγει: «Η χώρα χρειάζεται πρωθυπουργό και κυβέρνηση με συναίσθηση της πραγματικότητας και με πολιτική βούληση να δράσει για να σταματήσει η τραγωδία. Και όχι διαγγέλματα – κοροϊδία να μας παραπλανούν ότι τάχα διανύουμε το “τελευταίο μίλι”».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα