Βασίλης Κικίλιας: Επική απάντηση στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και τη μάνα του

Βασίλης Κικίλιας: Επική απάντηση στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και τη μάνα του
Βασίλης Κικίλιας EUROKINISSI

Ο διάσημος Άγγλος ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ανέφερε πως η μητέρα του κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ο Βασίλης Κικίλιας του απάντησε με μια ανάρτηση στο Twitter. Τι έγραψε ο υπουργός Τουρισμού.

Την καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας έκανε μέσω μιας χιουμοριστικής ανάρτησης στο Twitter ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, απαντώντας στον διάσημο Άγγλο ηθοποιό Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός και γνωστός σε όλους μας “Σέρλοκ Χολμς”, αναφέρθηκε στην Ελλάδα προ ημερών, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Saturday Live Night”. Ο ίδιος δήλωσε πως η μητέρα του βρίσκεται για διακοπές στη χώρα μας, απολαμβάνοντας τις παραλίες και τις ομορφιές της.

“Θέλω να ευχηθώ “χρόνια πολλά” στη μαμά μου για τη γιορτή της μητέρας. Αλλά είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες. Προσφέρθηκα να της κλείσω εισιτήρια στην πρώτη θέση για να γυρίσει πίσω και μου απάντησε “Όχι, είμαι στην παραλία! Είσαι τρελός;”. Σ’ αγαπώ μαμά”, είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός και όλοι ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε το παραπάνω βίντεο και απάντησε στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, καλώντας τον να επισκεφθεί και ο ίδιος την χώρα μας, εφόσον η μητέρα του δεν θα επιστρέψει σύντομα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στις 63 πτήσεις την εβδομάδα από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, για τις οποίες είχε μιλήσει χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

“Ίσως να σκεφτείτε να έρθετε κι εσείς στην Ελλάδα, καθώς, όπως φαίνεται, η μαμά σας δεν προβλέπεται να φύγει σύντομα. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε 63 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ”, έγραψε στην ανάρτησή του ο υπουργός Τουρισμού.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια στο Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα