Ζαχαριάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πρεμούρα να γίνουν υπουργοί

Ζαχαριάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πρεμούρα να γίνουν υπουργοί
O διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης Eurokinissi

Ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις που θα κληθεί να "βγάλει πέρα" ο κ. Σκουρλέτης ως νέος γραμματέας του κόμματος και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ζητά συνεχώς και άνευ λόγου εκλογές.

Συγχαρητήρια στον Πάνο Σκουρλέτη για την εκλογή του ως γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο O διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στην εκπομπή «Βρε καλώς τους» με τον Αντώνη Φουρλή και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, ενώ μίλησε με πολύ θετικά λόγια για το έργο του Παναγιώτη Ρήγα στην ίδια θέση τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Αναφέρθηκε στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις που θα κληθεί να «βγάλει πέρα» ο νέος γραμματέας του κόμματος και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ζητά συνεχώς και άνευ λόγου εκλογές.

Ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι μας χωρίζει ένας χρόνος από τις εκλογές και πρόσθεσε ότι αυτό το χρονικό διάστημα δεν πρέπει να αναλωθεί σε προεκλογικές συζητήσεις αλλά να γίνουν τα πρώτα βήματα της μεταμνημονιακής περιόδου.

Σε σχέση με τη διεύρυνση και το ενδεχόμενο συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ, παρέπεμψε στον πρωθυπουργό και πρόσθεσε ότι η διεύρυνση προς την Κεντροαριστερα είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει πέρα από τα όρια του ανασχηματισμού. Μίλησε για πλατύ παν-δημοκρατικό μέτωπο και κάλεσε τους πολίτες να διαλέξουν ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να κάνουν μεταρρυθμίσεις και να πάνε τη χώρα μπροστά ή με αυτούς που θέλουν να την πάνε πίσω. «Όσοι ανατριχιάζουν με τις δηλώσεις Βορίδη για ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς πρέπει να μπουν σε έναν κοινωνικό διάλογο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πρεμούρα να γίνουν υπουργοί» πρόσθεσε  Για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ, έκανε λόγο για παράνομη πράξη, ανέφερε ότι πρέπει να γίνει ό,τι προβλέπεται από το νόμο και κάλεσε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Αναφορικά με την μετακίνησή του στο νέο υπουργικό σχήμα, υπογράμμισε ότι είναι αφοσιωμένος στη δουλειά που έχει αναλάβει να κάνει έως το Σεπτέμβρη του 2019.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα