Κανονικά η συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ – Η ανακοίνωση Μητσοτάκη με τραγούδι τους

Διαβάζεται σε 2'
Συναυλία Coldplay
Συναυλία Coldplay AP Photo/Chris Pizzello

Την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ, το αργότερο στα μέσα Απριλίου, γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. “Περιμένω τους Coldplay”.

Η εβδομαδιαία ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επεκτάθηκε μεν στο θέμα των αγροτών, επεφύλασσε ωστόσο και μία είδηση που αφορά στο ΟΑΚΑ, αλλά και τις αθλητικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις που περιμένουν την επαναλειτουργία του.

Όπως ανακοίνωσε, το Στάδιο θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του “το αργότερο από τα μέσα Απριλίου”, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι η προγραμματισμένη συναυλία των Coldplay θα γίνει κανονικά.

Μάλιστα επέλεξε και ένα τραγούδι τους για να ομολογήσει κι εγώ περιμένω” τη διεξαγωγή της συναυλίας.

“Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους.

Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της διοργανώτριας: “Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα