Αντώνης Δημητριάδης για Mad Clip: “Τα δύο αμάξια ήταν δίπλα-δίπλα στο φανάρι”

Αντώνης Δημητριάδης για Mad Clip: “Τα δύο αμάξια ήταν δίπλα-δίπλα στο φανάρι”
youtube

Ο DJ, παρουσιαστής και φίλος του Mad Clip, Αντώνης Δημητριάδης, βρέθηκε στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος ελάχιστα λεπτά μετά το μοιραίο τροχαίο.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του γνωστού ράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 34 ετών σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης (02/09).

Ο DJ και παρουσιαστής, Αντώνης Δημητριάδης, ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, καθώς μέχρι λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο βρίσκονταν μαζί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο άτυχος καλλιτέχνης μαζί με φίλους και συναδέλφους βρισκόταν σε ένα τραπέζι στην περιοχή της Βουλιαγμένης και λίγα λεπτά μετά τις 02.00 τα ξημερώματα, όλοι πήραν τα οχήματά τους για να πάνε στα σπίτια τους.

“Βλέπουμε ένα τροχαίο και ρωτάω τον αστυνομικό “Σοβαρό;” και μου απαντάει “Σοβαρό και μάλλον γνωστός”. Εκεί κατάλαβα τι είχε συμβεί” ανέφερε ο Αντώνης Δημητριάδης.

Σχετικά με το δεύτερο αυτοκίνητο (το AUDI R8) και το αν πρόκειται για κόντρα ή όχι, ο Αντώνης Δημητριάδης είπε πως σύμφωνα με τα όσα του μετέφεραν αστυνομικοί, τα δύο αυτοκίνητα ήταν σταματημένα δίπλα δίπλα στο φανάρι.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει, οι αστυνομικοί είδαν τα δύο αμάξια να απομακρύνονται και σε δύο λεπτά άκουσαν στον ασύρματο για ένα “επείγον” περιστατικό και έσπευσαν στο συμβάν.

“Όλοι τους ήταν νηφάλιοι” είπε, ενώ προηγουμένως είχε σημειώσει ότι η κολόνα σταμάτησε το αμάξι και όχι το δέντρο. “Η κολόνα δεν έπεσε ποτέ” ανέφερε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα