Eurovision 2021: Έγιναν οι πρόβες Τελικού για Ελλάδα και Κύπρο – Με ποια σειρά εμφανίζονται

Eurovision 2021: Έγιναν οι πρόβες Τελικού για Ελλάδα και Κύπρο – Με ποια σειρά εμφανίζονται
Η Στεφανία Λυμπερακάκη με την ομάδα της AP

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision. Οι τελευταίες "πινελιές" μπήκαν, οι πρόβες ολοκληρώθηκαν και πλέον μένει το σόου, που θα απολαύσουμε το Σάββατο 22 Μαΐου.

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η πρώτη γενική πρόβα (1st Dress rehearsal) του Μεγάλου Τελικού της φετινής Eurovision, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 22 Μαΐου στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Τόσο οι 20 φιναλίστ που προήλθαν από τους 2 ημιτελικούς όσο και οι 6 απευθείας φιναλίστ είναι πλέον αρκετά ‘προπονημένοι’. Επομένως δεν είχαμε κάποιο απρόοπτο, ούτε κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής σε κοστούμια, σκηνικά ή σύνθεση αποστολής. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σήμερα και άλλες δυσάρεστες ανακοινώσεις σχετικές με θετικά δείγματα covid-19.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ogaegreece.com, η Κύπρος, η οποία άνοιξε τον τελικό, έδωσε για άλλη μια φορά μια τέλεια πρόβα. Ακολουθώντας όλη τη ροή του προγράμματος μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα ιδανικό άνοιγμα της βραδιάς και λογικά δεν θα έχει μειονέκτημα λόγω της σειράς εμφάνισης. Η Έλενα Τσαγκρινού και οι 4 χορεύτριές της είχαν προλάβει να ξεκουραστούν, αφού προέρχονται από τον 1ο ημιτελικό και παρουσίασαν τη συμμετοχή τους χωρίς να φαίνεται ότι κάπου κάνουν οικονομία δυνάμεων για το βράδυ.

Παρομοίως, καθόλου άσχημη δεν φαίνεται να είναι και η 10η θέση για την Ελλάδα. Στο 2ο μισό της βραδιάς έχουν συσσωρευτεί πολλά φαβορί, επομένως η συγκεκριμένη θέση δίνει την ευκαιρία στη συμμετοχή μας να ‘λάμψει’ καλύτερα. Η Στεφανία και οι 4 χορευτές μας κράτησαν κάπως τις δυνάμεις τους για το βράδυ. Το σημαντικό είναι πως τόσο η χορευτική ρουτίνα και η φωνητική απόδοση της Στεφανία , όσο και τα ειδικά εφέ, πήγαν όλα θαυμάσια. Η Στεφανία είχε πιασμένα σε χαλαρή αλογοουρά τα μαλλιά της για αυτή την πρωινή πρόβα.

Συνολικά, ο Μεγάλος Τελικός της Eurovision 2021 είναι σφιχτοδεμένος, με πολύ υψηλό επίπεδο και πολύ παραπάνω από τις μισές χώρες να διεκδικούν θέση στη δεκάδα. Κρίνοντας από αυτή την πρώτη πρόβα, από τα κύρια φαβορί Μάλτα, Ελβετία, Γαλλία, Ιταλία πήγαν καλύτερα η Γαλλία και Ιταλία. Αξιομνημόνευτα επικίνδυνες επίσης είναι (πάντα αφήνοντας απέξω την Ελλάδα) οι Ουκρανία, Ισλανδία, Λιθουανία, Φινλανδία, Βουλγαρία, αλλά και η Πορτογαλία που βρίσκεται σε εντυπωσιακή άνοδο. Υπολογίσιμη και η Ρωσία.

Σειρά έχει το βράδυ η Jury Rehersal του Μεγάλου Τελικού απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδας, με τις επιτροπές να ψηφίζουν και να καθορίζουν το 50% του τελικού αποτελέσματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα