Μεταφέρεται η συναυλία των Rammstein – Πού θα τους δούμε τελικά

Διαβάζεται σε 2'
Rammstein
Ο Till Lindemann με τους Rammstein στη Μόσχα το 2010. AP Photo

Οι Γερμανοί “άρχοντες” του industrial metal επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια, για μια μεγάλη συναυλία. Πού θα τους δούμε τελικά.

Η High Priority Promotions ανακοίνωσε ότι “due to public demand“… η συναυλία των Rammstein θα διεξαχθεί τελικά στο Ολυμπιακό Στάδιο.

To φαντασμαγορικό σόου των Rammstein στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου και οι θιασώτες της μπάντας ανυπομονούν για ένα – όπως λένε – μυθικό performance.

Οι Γερμανοί “άρχοντες” του industrial metal επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια, για μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ, που όλα δείχνουν ότι θα είναι πανέτοιμο να τους φιλοξενήσει με το φαντασμαγορικό σκηνικό τους.

Μετά τη διαβεβαίωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο επίσημο κυριακάτικο μήνυμα της 11ης Φεβρουαρίου για την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου μέχρι τα μέσα Απριλίου, το live των Rammstein θα στεγαστεί στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Rammstein – Θα ακούσουμε live τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος

Οι Rammstein κάνουν περιοδεία στην Ευρώπη το 2024, δημιουργώντας φρενίτιδα στους fans και βάζοντας σε πειρασμό νέους θεατές να τους θαυμάσουν από κοντά.

Την επόμενη χρονιά, οι Rammstein θα “πακετάρουν” ξανά στα φορτηγά τους το τεράστιο σκηνικό τους, με τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος σε όποιον τυχερό τα αντικρύσει και θα βγουν στον δρόμο.

Εκατομμύρια θεατές που παρακολούθησαν τα sold-out shows του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι οι συναυλίες τους αποτελούν μια μοναδική κι αξέχαστη live μουσική εμπειρία.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους σκαρφαλώνει με άνεση στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες συναυλίες των τελευταίων ετών, με ένα setlist που θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος.

Το 2024, ακριβώς πριν την 30ή επέτειο των Rammstein, χρόνια πιστοί αλλά και νέοι οπαδοί θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά το “γιγαντιαίο show” του συγκροτήματος που θα αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Πέμπτη 30 Μαΐου. Προπώληση στο RammsteinAthens24 / Τα εισιτήρια της Feuer Zone (PL2) κατηγορίας όπως αντίστοιχα και της Standing (PL3) κατηγορίας ισχύουν κανονικά και για το νέο venue.

Οι κάτοχοι seated εισιτηρίων (PL1) θα λάβουν τις επόμενες ημέρες στο email τους seated εισιτήριο με την αντίστοιχη θέση στην PL1 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου.

Όσοι ωστόσο επιθυμούν να αλλάξουν το Standing (PL3) εισιτήριό τους και να αγοράσουν seated εισιτήριο στο νέο venue μπορούν να το κάνουν στέλνοντας mail στο [email protected].

Πληροφορίες εισιτηρίων υπάρχουν στο rammstein.com/tickets.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα