Η Τάνια Τσανακλίδου γιορτάζει 50 χρόνια στο τραγούδι στο Ηρώδειο

Διαβάζεται σε 2'
Η Τάνια Τσανακλίδου γιορτάζει 50 χρόνια στο τραγούδι στο Ηρώδειο

Η ερμηνεύτρια και ηθοποιός Τάνια Τσανακλίδου φέρνει στο σήμερα τους μουσικούς θησαυρούς της 50χρονης δισκογραφίας της στήνοντας μια γιορτή – αναδρομή στο Ηρώδειο με αυτά που καθόρισαν και διαμόρφωσαν την μεγάλη πορεία της.

Η Τάνια Τσανακλίδου μια ερμηνεύτρια που έχει “σφραγίσει” με τη φωνή και την ευαισθησία της μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου έρχεται την Κυριακή, 14 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Στη μουσική παράσταση που θα επιμεληθεί η ίδια, η ροή των τραγουδιών θα ακολουθεί τόσο την κοινωνικοπολιτική συνθήκη στην οποία γεννήθηκαν όσο και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της Τάνιας Τσανακλίδου στο πέρασμα των χρόνων.

Τάνια Τσανακλίδου: Από τη Χούντα στον Μιχάλη Δέλτα

Και κάπως έτσι η περίοδος της Χούντας και της Μεταπολίτευσης, οι μπουάτ της Πλάκας, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Χρήστος Λεοντής θα “συνομιλήσουν επί σκηνής” με το πέρασμα από το Θέατρο Τέχνης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, τον Γιάννη Σπανό και τον Μορμόλη, την Edith Piaf, τον Τσάρλι Τσάπλιν, τον Κραουνάκη, τον Μιχάλη Δέλτα κ.ά.

Σε ένα πρόγραμμα που θα θυμίσει στους μυημένους αξέχαστες παραστάσεις της, θα δούμε ξανά την αγαπημένη μας Τάνια να μας παρασύρει στονμοναδικό μουσικό της κόσμο με την ερμηνεία και τη γοητευτική σκηνική παρουσία της.

Info – Τάνια Τσανακλίδου

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου
50 χρόνια της Τάνιας στο τραγούδι
Ώρα έναρξης: 21.00
Κυριακή 14 Ιουλίου
Η προπώληση ξεκίνησε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα