Ο σουπερστάρ Jason Derulo έρχεται Ελλάδα για δύο συναυλίες

Διαβάζεται σε 2'
Jason Derulo
Jason Derulo

Ο σουπερστάρ Jason Derulo έρχεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με μια φαντασμαγορική υπερπαραγωγή στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Ο σουπερστάρ Jason Derulo έρχεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με μια φαντασμαγορική υπερπαραγωγή στο πλαίσιο του NU KING WORLD TOUR 2024.

Στις 15 Νοεμβρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη στο PAOK SPORTS ARENA και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024 στην Αθήνα στο OAKA INDOOR ARENA ο Derulo θα τα δώσει όλα για το ελληνικό κοινό.

Jason Derulo: 11 πλατινένιες κυκλοφορίες

Έγραψε το πρώτο του τραγούδι στα οκτώ χρόνια ενώ τραγουδούσε από πολύ νεαρή ηλικία. Τραγουδιστής, τραγουδοποιός, στιχουργός και χορευτής, o 34χρονος Jason Derulo είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής και του θεάματος στην εποχή μας. Από τους πλέον διάσημους και εμπορικούς urban pop performer, με πλήθος διακρίσεων.

Έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική βιομηχανία, όταν υπέγραψε με την Warner Bros/ Beluga Heights, αφού μέχρι το 2009 έγραφε στίχους. Έγινε γνωστός το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς με το κομμάτι “Whatcha say” που παίχτηκε στη σειρά California Teens και στο Saturday Night Live, ανεβαίνοντας πολύ ψηλά στα charts του Καναδά, της Αυστραλίας, της Ελβετίας και της Σουηδίας. Τα άλλα δυο κορυφαία του κομμάτια ήταν το “In my head” και “Don’t wanna go home”.

Ένας καλλιτέχνης είδωλο, ένας παγκόσμιος star. Τα τραγούδια του κυριαρχούν στα  ραδιόφωνα όλου του πλανήτη και σημειώνουν δισεκατομμύρια αναπαραγωγές σε ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες όπως το Spotify και το Youtube.

Σήμερα έχει 11 πλατινένιες κυκλοφορίες: ανάμεσά τους τα hits «Wiggle», «Talk Dirty», «In MyHead» , «Whatcha Say», «Swalla», «Savage Love» και «Want To Want Me».

Τραγούδια που σκαρφάλωσαν στην κορυφή των αμερικανικών charts. Τον επόμενο Νοέμβριο θα τον δούμε Θεσσαλονίκη-Αθήνα!

JASON DERULO
NU KING WORLD TOUR
15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024 – PAOK SPORTS ARENA
16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024 – OAKA INDOOR ARENA

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
01/07 στις 11:00 (για Θεσσαλονίκη) και στις 12:00 (για Αθήνα)
www.more.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα