Συγκίνηση στον Ευαγγελισμό: Συναυλία για γιατρούς και νοσηλευομένους του κορονοϊού

Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ
Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ EUROKINISSI

Ήταν ένα ελάχιστο "ευχαριστώ" της δημόσιας τηλεόρασης στους χιλιάδες γιατρούς και τους νοσηλευτές μας που δίνουν ακούραστα τη γενναία μάχη εναντίον του ιού.

Λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, οκτώ μουσικοί από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, βρέθηκαν στον Ευαγγελισμό και έδωσαν μια μικρή συναυλία με έργα των Χατζιδάκι και Θεοδωράκη.

ADVERTISING

Ήταν ένα ελάχιστο "ευχαριστώ" της δημόσιας τηλεόρασης στους χιλιάδες γιατρούς και τους νοσηλευτές μας που δίνουν ακούραστα τη γενναία μάχη εναντίον του ιού, αλλά και μια νότα αισιοδοξίας για τους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αναφοράς.

Στη διεύθυνση ήταν ο Γιώργος Αραβίδης και στο σχήμα έλαβαν μέρος οι μουσικοί: Στάθης Λασκαρίδης, Βασίλης Δήμος, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, Ναυσικά Δέββε, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, Λεωνίδας Γρηγορόπουλος, Αριάδνη Πόλκα και Αριστείδης Σκληρός.

Στη συναυλία ακούστηκαν αγαπημένες μουσικές των δύο μεγάλων συνθετών μας που έγιναν γνωστές από τον ελληνικό κινηματογράφο. Μεταξύ των έργων που ακούστηκαν ήταν τα "Μην τον ρωτάς τον ουρανό", "Έλα πάρε μου τη λύπη", "Επτά τραγούδια θα σου πω" του Μάνου Χατζιδάκι, "Απρίλης", "Του μικρού βοριά", "Βάρκα στον γιαλό" του Μίκη Θεοδωράκη.

Video credits: Ανδρεας Παπακωνσταντινου/Tourette Photography

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, ΕΡΤ
SHARE:

24Media Network