“Ο άνθρωπος του Θεού” – Πρώτο δείγμα από το σάουντρακ

“Ο άνθρωπος του Θεού” – Πρώτο δείγμα από το σάουντρακ
Από τα γυρίσματα της ταινίας "Ο άνθρωπος του Θεού"

Ο κορυφαίος πολωνός συνθέτης, Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ, υπογράφει την ατμοσφαιρική μουσική επένδυση της ταινίας

Λίγες μέρες πριν τις 26 Αυγούστου, ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους της πολυαναμενόμενης ταινίας της Γιελένα Πόποβιτς «Ο άνθρωπος του Θεού» (Man of God) , όπου ο Άρης Σερβετάλης υποδύεται τον Άγιο Νεκτάριο, η παραγωγή κυκλοφόρησε ένα κομμάτι από το σάουντρακ της ταινίας, το οποίο υπογράφει ο Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ.

Ο σπουδαίος και πολυβραβευμένος πολωνός συνθέτης, πασίγνωστος για τις αισθαντικές μουσικές συνθέσεις του για τις ταινίες του συμπατριώτη του, Κρίστοφ Κισλόφσκι, σημείωσε πρόσφατα αναφερόμενος στην σινεβιογραφία του Άγιου Νεκταρίου: «Το να είσαι άγιος είναι κάτι παγκόσμιο, δεν γνωρίζει σύνορα, ξεφεύγει από τα κατά τόπους στενά θρησκευτικά όρια. Είναι η ίδια η ζωή ενός ανθρώπου, η συμπεριφορά του προς τους συνανθρώπους του, που τον κάνει άγιο

Στο σάουντρακ του «Ανθρώπου του Θεού» ο Πράισνερ συνεργάζεται για άλλη μια φορά με την διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Λίσα Γκέραρντ, την μοναδική ερμηνεύτρια του αυστραλέζικου συγκροτήματος Dead Can Dance. Παράλληλα, η γνωστή βυζαντινή χορωδία Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης και η Συμφωνική Ορχήστρα της Βαρσοβίας προσδίδουν την ανάλογη μυσταγωγική αισθητική, ενώ το ελληνικό στοιχείο αναδεικνύεται και από τον αριστοτέχνη σολίστ στο κανονάκι Πάνο Δημητρακόπουλο.

Περιμένοντας την κυκλοφορία του σάουντρακ στις ψηφιακές πλατφόρμες, αλλά και την φυσική διανομή του σε Ελλάδα και Κύπρο από την Rockarolla Records, πάρε εδώ μια ηχητική πρόγευση από το μουσικό ύφος της ταινίας.

Πληροφορίες: Η ταινία θα βγει στα θερινά στις 26 Αυγούστου από την Feelgood Entertainment.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα