Άγριες Μέλισσες: Καταρρακωμένος ο Μελέτης – Έξαλλη η Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Καταρρακωμένος ο Μελέτης – Έξαλλη η Μυρσίνη
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα αυτή τη βδομάδα στις "Άγριες Μέλισσες". Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια 112 και 113, το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Δραματικές εξελίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα που είδαμε.

Ο Μελέτης έμαθε πως η Ανέτ είναι η πραγματική του μητέρα και περιμένουμε την αντίδρασή του, ενώ η Δρόσω αποφάσισε να κρατήσει το παιδί της και να παντρευτεί τον Ιορδάνη, με το σχέδιο Ασημίνας – Μυρσίνης να τινάζεται στον αέρα.

Τι θα δούμε την Τετάρτη (24/06) – Επεισόδιο 112

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ταράζονται από την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της. Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, ενώ η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο. Ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα, από το ένοχο παρελθόν του, τη λύση για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα ενώ η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα από τη δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη. Παράλληλα, αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα που κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου. Την ίδια στιγμή, η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο, σε σχέση με την Ελένη, ενώ ο Δούκας απειλεί, γι’ ακόμα μια φορά, τον Τόλλια προκειμένου να στηρίξει τα σχέδια του, στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών. Ο Μελέτης, καταρρακωμένος από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του, αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες.

Τι θα δούμε την Πέμπτη (25/06) – Επεισόδιο 113

Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Η Μυρσίνη, όμως, δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Κι ενώ το χωριό έχει ξεσηκωθεί με τη δημοσίευση του άρθρου για τη βιομηχανική ζώνη, οι τρεις υποψήφιοι κοινοτάρχες έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο. Θα πάρει ο Τόλλιας το μέρος του Δούκα; Στο σπίτι των Σεβαστών, η Πηνελόπη ζητάει μπροστά σε όλους διαζύγιο από τον Κλεομένη…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα