Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Νέο πρόσωπο τινάζει στον αέρα το σχέδιο της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Νέο πρόσωπο τινάζει στον αέρα το σχέδιο της Δρόσως
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Ο νεαρός Ιορδάνης θα ερωτευτεί την Δρόσω και ο Κλεομένης θα αποκαλύψει στον Δημητράκη το μεγάλο του μυστικό.

Μπορεί οι “Άγριες Μέλισσες” να βρίσκονται σε καραντίνα και τα γυρίσματα να έχουν διακοπεί προσωρινά λόγω του κορονοϊού, ωστόσο, μαθαίνουμε διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη συνέχεια της σειράς.

Η κορυφαία δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που θα συνεχίσει και δεύτερη σεζόν (αλλά με διαφορετικό τρόπο), θα επιστρέψει σύντομα με νέα επεισόδια και οι εξελίξεις στη ζωή των ηρώων θα είναι καταιγιστικές.

Στον “αέρα” το σχέδιο Μυρσίνης, Ασημίνας, Δρόσως

Μια νέα άφιξη στο Διαφάνι θα δούμε να φέρνει τα πάνω – κάτω και να ανατρέπει τη ζωή της Δρόσως. Πρόκειται για τον Ιορδάνη, ένα νεαρό υφασματέμπορα, που προμηθεύει το μαγαζί της Ρίζως. Ο Ιορδάνης βλέποντας τη Δρόσω θα την ερωτευτεί και θα της εκφράσει τα συναισθήματά του. Η Δρόσω θα του αποκαλύψει πως περιμένει παιδί από έναν άλλο άντρα, ωστόσο, ο Ιορδάνης δεν θα διστάσει να της πει πως είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και το μωρό να μεγαλώσει με εκείνον ως πατέρα. Όταν ο Ιορδάνης μιλήσει στην Λενιώ για τις προθέσεις του απέναντι στη Δρόσω, τότε η Ελένη θα συμφωνήσει. Το σχέδιο της Μυρσίνης και της Ασημίνας, να μεγαλώσουν εκείνες το μωρό της Δρόσως, θα είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα. 

Η Πηνελόπη μαθαίνει τα πάντα για τον Κλεομένη

Στο μεταξύ, το σχέδιο του Κωνσταντή και του Μελέτη, ώστε να αποκαλύψουν τις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις του Κλεομένη, φαίνεται πως πηγαίνει καλά. Ο Δημητράκης, τον οποίαν έβαλαν ως δόλωμα, θα πλησιάσει τον Κλεομένη και εκείνος θα του αποκαλύψει ένα μεγάλο του μυστικό. Όμως, η Πηνελόπη θα βρεθεί τυχαία σε έναν καβγά μεταξύ Κλεομένη και Μελέτη και θα ακούσει τον τελευταίο να θίγει τον ανδρισμό του συζύγου της. Η μικρή κόρη του Δούκα θα ζητήσει από τον Μελέτη εξηγήσεις και εκείνος θα αναγκαστεί να της τα αποκαλύψει όλα. Όσα της πει θα επιβεβαιωθούν και από τον Δημητράκη, ενώ η Πηνελόπη θα ζητήσει διαζύγιο από τον Κλεομένη και θα παραδεχτεί ότι αγαπά τον Μελέτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version