Ed O’Neill: Ο πρωταγωνιστής του “Modern Family” αποκάλυψε πως παραλίγο να γίνει μέλος της μαφίας

Διαβάζεται σε 4'
Ed O’Neill
Ed O’Neill AP

Ο Ed O’Neill αποκάλυψε ότι παραλίγο να ασχοληθεί με μια πολύ διαφορετική δουλειά πριν γίνει ηθοποιός. Η καίρια παρέμβαση του πατέρα του.

Ο Edward Leonard O’Neill γιορτάζει σήμερα τα 78α του γενέθλια και όσο περνά ο καιρός, προχωρά σε νέες αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε σειρές που αγαπήθηκαν όσο λίγες παγκοσμίως, όπως ως Al Bundy στην κωμική σειρά του Fox “Married with Children” (Παντρεμένοι με παιδιά”, για την οποία ήταν υποψήφιος για δύο Χρυσές Σφαίρες, και ως Jay Pritchett στη βραβευμένη κωμική σειρά του ABC “Modern Family” (Μοντέρνα οικογένεια), για την οποία ήταν υποψήφιος για τρία βραβεία Primetime Emmy και κέρδισε τέσσερα βραβεία Screen Actors Guild Awards, μίλησε για πρώτη φορά φέτος για την παρολίγον σχέση του με τη μαφία.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο podcast του Jesse Tyler Ferguson’s Dinner’s on Me, είχε αποκαλύψει ότι πριν γίνει ο Al Bundy, παραλίγο να ακολουθήσει καριέρα στο οργανωμένο έγκλημα.

Ο O’Neill, σύμφωνα με το Entertainment Weekly, εξήγησε ότι μετά την απομάκρυνσή του από τους Pittsburgh Steelers το 1969, έψαχνε για δουλειά στη γενέτειρά του, το Youngstown του Οχάιο, όταν ο παιδικός του φίλος Jim τον πήγε μια βόλτα. “Οδηγούσαμε και μου είπε, ‘Τι κάνεις; Ξέρεις, σε έκοψαν, δεν έχεις λεφτά” περιέγραψε. “Είπα, ‘Όχι, είμαι απένταρος. Ξέρεις, δεν ξέρω τι θα κάνω”.

Στη συνέχεια, οι δυό τους σταμάτησαν σε ένα μπαρ – σε ένα τόσο “φανταχτερό μέρος” στο οποίο ο ηθοποιός “δεν θα πήγαινε ποτέ”. “Άρχισε να μιλάει στον μπάρμαν”, θυμήθηκε ο O’Neill. “Είπε, ‘Ψάχνω αυτό το παιδί, το όνομά του είναι Demko, το όνομά του είναι Jimmy Demko, τον ξέρεις;’. Και ο τύπος λέει, ‘Όχι, δεν μου θυμίζει κάτι…’.. Έτσι του δίνει 20 δολάρια και του λέει, ‘Κοίτα, είναι ένας παλιός μου φίλος, έχω να τον δω χρόνια, ξέρεις, θέλω να τον ξαναβρώ, αλλά θα ήθελα να του κάνω έκπληξη. Έτσι, αν έρθει ξανά, αυτό είναι το τηλέφωνό μου, μπορείτε να καλέσετε αυτό το νούμερο, να με βρείτε”.

Ο O’Neill δήλωσε ότι αυτή η περίεργη συνάντηση κατέληξε σε μια προσφορά εργασίας. “Φύγαμε και είπε: ‘Μπορείς να κάνεις τέτοιου είδους πράγματα για μένα, ξέρεις, θα σε προστατεύσω’“, είπε.

“Θα σου δώσω εύκολα πράγματα. Απλά μάζεψε τα εδώ. Θα το κάνεις αυτό. Τρέχεις, αφήνεις κάτι εδώ και εκεί. Ξέρεις, μπορεί να χρειαστεί να στηριχτείς σε κάποιον. Είσαι καλός σ’ αυτό. Μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά…” του είπε. Είπα, “Άσε με να το σκεφτώ, Jim. Γιατί είμαι, δεν ξέρω… Μπορεί να φύγω από την πόλη για να ασχοληθώ με την ηθοποιία.

Δήλωσε μάλιστα ότι σκέφτηκε πραγματικά την πρόταση του φίλου του. “Πήγα σπίτι και το σκεφτόμουν. Σκέφτηκα, ξέρεις, ‘τι άλλο θα κάνω;'”. δήλωσε ο O’Neill.

Την επόμενη μέρα, ο O’Neill είχε μια συζήτηση με τον πατέρα του, ο οποίος γνώριζε περισσότερα για τις σκοτεινές σχέσεις του Jim από ό,τι ο ηθοποιός είχε συνειδητοποιήσει. Εκείνος του είπε: “Σε είδα να κάνεις μια βόλτα με τον Jimmy… Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Μπορείς να εκτίσεις την ποινή σου;”” Ο O’Neill θυμάται ότι απάντησε “όχι”. Και συνέχισε λέγοντας: “Δεν μπορείς να κάνεις φυλακή. Θα σου ήταν δύσκολο να είσαι στη φυλακή, σωστά;”. Είπα, “Όχι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω φυλακή. Είπε, ‘Εντάξει'”.

Αυτή η συζήτηση ήταν αρκετή για να αποτρέψει τον O’Neill από το να μπλεχτεί σε μια εγκληματική ζωή. “Πήγα και μετά πήρα τον Jimmy, τον ευχαρίστησα και του είπα: ‘Πάω στη Νέα Υόρκη. Ναι, θα δοκιμάσω αυτό, αυτό το άλλο πράγμα“.

Έτσι, ο αγαπημένος ηθοποιός, άφησε τη μαφία για να ασχοληθεί αρχικά με το θέατρο, γεγονός που αργότερα οδήγησε στην τεράστια επιτυχία του στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα