Heidi Klum και Tyra Banks “εισέβαλαν” στη σκηνή της Mariah Carey – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Στιγμιότυπο από την "εισβολή" τους στη σκηνή
Στιγμιότυπο από την "εισβολή" τους στη σκηνή Instagram/@heidiklum

Δημόσιο reunion για τα μοντέλα Heidi Klum και Tyra Banks. Η έκπληξη που έκαναν στην τραγουδίστρια Mariah Carey και το μικρό show που παρουσίασαν.

Η Heidi Klum και η Tyra Banks υπήρξαν συνάδελφοι για πολλά χρόνια, ως supermodels και “Άγγελοι” της Victoria’s Secret, με την καριέρα τους να κινείται παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια, από τη δεκαετία του 1990 μέχρι και σήμερ.

Οι δύο φίλες έκαναν reunion το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κάνοντας μια κοινή δημόσια εμφάνιση στη μεγάλη σκηνή που τραγουδούσε η Mariah Carey στο Λας Βέγκας, προκαλώντας ντελίριο στους θαυμαστές που παρευρέθηκαν στη συναυλία “The Celebration Of Mimi” στο Dolby Live στο Park MGM Las Vegas.

Μάλιστα, η Klum και η Banks παρακολούθησαν δύο από τις συναυλίες της pop star, πρώτα την Παρασκευή και μετά ξανά το βράδυ του Σαββάτου.

Τα δύο μοντέλα επεφύλασσαν μια έκπληξη στην αγαπημένη τραγουδίστρια, καθώς, σε ανύποπτο χρόνο, “εισέβαλαν” στη σκηνή, αφήνοντας άφωνη την Mariah Carey.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν στη σκηνή πιασμένες χέρι – χέρι, με απίστευτη όρεξη και αίσθηση του χιούμορ, με το κοινό να χειροκροτά και να ζητωκραυγάζει.

Η Heidi Klum και η Tyra Banks άρχισαν να κάνουν ένα ψεύτικο χτένισμα και μακιγιάζ στην Carey, προσφέροντας ένα μικρό show στους παρευρισκομένους, ενώ οι μουσικοί συνέχισαν να παίζουν.

Λίγο πριν εγκαταλείψουν τη σκηνή, όλες οι κυρίες αντάλλαξαν φιλιά, ενώ τα δύο μοντέλα πέταξαν στο κοινό το πάνω μέρος του outfit τους, που έμοιαζε με ρόμπα.

Και οι τρεις τους αποθεώθηκαν, με τη στιγμή να γίνεται viral.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα