Η Taylor Swift αποκαλύπτει τη μάχη της με τη διατροφική διαταραχή

Η Taylor Swift αποκαλύπτει τη μάχη της με τη διατροφική διαταραχή

Η 30χρονη ποπ σταρ παραδέχεται ότι τα προβλήματα διατροφής προκάλεσαν οι φωτογραφίες και τα σχόλια για την εμφάνισή της.

Για τον αγώνα της κατά της διατροφικής διαταραχής από την οποία πάσχει εδώ και χρόνια μιλά η Taylor Swift σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της.

Όπως αναφέρει το CNN, στο ντοκιμαντέρ “Miss Americana”, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Sundance, παραδέχεται ότι τα προβλήματα διατροφής προκάλεσαν οι φωτογραφίες και τα σχόλια για την εμφάνισή της. Η 30χρονη σταρ σε συνέντευξή της στο Variety παραδέχθηκε ότι «δεν ήταν καλό για μένα να βλέπω καθημερινά τις φωτογραφίες μου (που δημοσιεύονταν). Υπήρχαν φωτογραφίες από παπαράτσι και σε μερικές ένιωθα ότι είχα κοιλίτσα, ενώ κάποιος είχε σχολιάσει ότι πιθανώς να είμαι έγκυος. Και αυτά με πυροδότησαν να σταματήσω να τρώω, να λιμοκτονώ κατά κάποιον τρόπο».

H Σουίφτ στη συνέντευξη ανέλυσε τους λόγους του προβλήματος: «Θυμάμαι ότι, στα 18 μου, όταν εμφανίστηκα για πρώτη φορά σε εξώφυλλο περιοδικού, ο τίτλος έγραφε ‘Έγκυος στα 18;”. Αυτό συνέβη επειδή φορούσα κάτι που δεν έκανε την κοιλιά μου να δείχνει επίπεδη. Και μετά, όταν πήγα σε μία φωτογράφηση και ήμουν στα καμαρίνια, κάποιος που δούλευε για το περιοδικό μού είπε “ουάου, είναι εκπληκτικό το ότι σου κάνουν τα δείγματα. Συνήθως, κάνουμε μεταποιήσεις στα ρούχα, όμως στην περίπτωσή σου, τα παίρνουμε από την πασαρέλα και τα φοράς!”. Αυτό ήταν ένα χτυπηματάκι στο κεφάλι».

Σήμερα η σταρ παραδέχεται ότι κάνει ασκήσεις για θετική σκέψη. Κι όταν νιώθει επιρρεπής στην αυτοκριτική, λέει στον εαυτό της: «Όχι! Δεν το κάνω αυτό πια γιατί είναι καλύτερο να νομίζεις ότι δείχνεις παχύς, παρά να δείχνεις άρρωστος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version