Καίτη Φίνου: “Η εποχή που απέβαλα στο παιδί του Πανταζή. Στη φωτογραφία ήμουν έγκυος”

Καίτη Φίνου: “Η εποχή που απέβαλα στο παιδί του Πανταζή. Στη φωτογραφία ήμουν έγκυος”
Καίτη Φίνου και Λευτέρης Πανταζής στα μπουζούκια το 2007 NDP PHOTO AGENCY

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περίοδο 1986-1987. Όσα αφηγήθηκε για εκείνη την περίοδο. Το μωρό που έχασε και η δυσκολία της με τα εσώρουχα.

Μια γλυκόπικρη ανάρτηση έκανε η Καίτη Φίνου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία αφηγήθηκε μια ιστορία από τη ζωή της με αφορμή μια φωτογραφία από το παρελθόν. 

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου δημοσίευσε ένα καρέ από τη φωτογράφησή της για την κωμωδία “Έξι σ’ ένα κρεβάτι” που παίχτηκε στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 1986-1987.

Η ηθοποιός γράφει πως στην εν λόγω φωτογραφία ήταν έγκυος στο παιδί του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή – υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν για 2,5 χρόνια – και πως εκείνη την περιόδο ήταν που απέβαλε

Όπως γράφει: “Η εποχή που απεβαλα στο παιδι του Λευτέρη Πανταζή. Στην φωτογραφία ήμουν έγκυος και δεν το γνώριζα. Έτρεχα όλη μέρα, είχα γύρισμα τα πρωινά, μετά πρόβα για την παράσταση και κατ’ ευθείαν Δελφινάριο γιατί οι παραστάσεις τελείωσαν στο τέλος Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα της νέας παράστασης θα ξεκινούσε γύρω στις 20 Οκτωβρίου”.

Ωστόσο, σε άλλο σημείο της μακροσκελούς ανάρτησής της, θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα, διηγείται κι άλλα περιστατικά από εκείνη την περίοδο, όπως το θέμα που είχε με τα σουτιέν. 

Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Και λίγο να χαμογελασουμε: δεν φορούσα ποτέ σουτιέν παρά μόνο για ανάγκες φωτογράφησης. Είχα τόσο μικρό στήθος που όταν αναγκάστηκα να φορέσω κάπου εκεί γύρω στα 38 μόνιμα πια, με ενοχλούσε φριχτά για μήνα περίπου. (Είχα αρχίσει κι έπαιρνα κιλάκια)”.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα