Παναγιώταρου – Σχίζας: Άβολη συνάντηση στη Μύκονο, δεν είπαν ούτε “γεια”

Παναγιώταρου – Σχίζας: Άβολη συνάντηση στη Μύκονο, δεν είπαν ούτε “γεια”
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Το πρώην ζευγάρι είχε μια αμήχανη συνάντηση στη Μύκονο, η οποία καταγράφηκε στον φακό. Πώς αντέδρασαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, όταν είδαν ο ένας τον άλλον.

Σαν “δύο ξένοι” φαίνεται να είναι πλέον η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, ο χωρισμός των οποίων υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους στην ελληνική showbiz τους προηγούμενους μήνες.

Ο νικητής του Survivor 2022 και η γνωστή influencer αποφεύγουν πια να κάνουν εκατέρωθεν δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή, αν και κατά καιρούς είχαν προχωρήσει σε διάφορα σχόλια.

Παρόλο που έχουν διακόψει τις επαφές τους, η μοίρα τους επεφύλασσε μια έκπληξη, αφού το πρώην ζευγάρι είχε μια τυχαία συνάντηση στη Μύκονο, όπου επέλεξαν να περάσουν και οι δύο τις διακοπές τους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο πρώην παίκτης του Survivor All Star είναι φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Μύκονο.

Η αρκετά άβολη συνάντησή τους καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV, που εντόπισε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια με τον έναν να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον άλλο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αντιλαμβάνεται την παρουσία του Στάθη Σχίζα και να γυρίζει το κεφάλι της. Αντιθέτως, ήταν πολύ ομιλητική τόσο με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο όσο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον οποίο ασπάστηκε αφού ο Στάθης Σχίζας είχε αποχωρήσει από το σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα