Σκαρμούτσος για Lockdown: “Είναι λάθος να ανοίξουμε για 10 μέρες και να κλείσουμε ξανά”

Σκαρμούτσος για Lockdown: “Είναι λάθος να ανοίξουμε για 10 μέρες και να κλείσουμε ξανά”
O σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος Instagram (dimitrisskarmoutsos)

Να ανοίξουμε "όταν θα πρέπει" και όταν "θα είμαστε έτοιμοι" τον τομέα της εστίασης, υποστήριξε ο διάσημος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας στο κανάλι του OPEN.

Στην εκπομπή του OPEN “Τώρα ό,τι συμβαίνει” το πρωί του Σαββάτου μίλησε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, οποίος αναφέρθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης στον τομέα της εστίασης, ενώ τόνισε πως πιστεύει πως θα ήταν μεγάλο λάθος να ανοίξει η εστίαση πρόωρα.

“Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς αυτή τη στιγμή να μιλάμε για άνοιγμα τουλάχιστον της εστίασης. Είναι προσωπική υπόθεση του καθενός να λάβει τα μέτρα και αυτό για να μπορέσουμε να ανοίξουμε “καθαρά”. Άποψή μου είναι ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να ανοίξουμε για δέκα μέρες και μετά να ξανακλείσουμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, άρα θεωρώ οτι είναι πολύ σημαντικό να ανοίξουμε όταν θα πρέπει”, ανέφερε ο γνωστός σεφ.

Στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν ο τομέας του αντέχει ακόμα. “Θεωρώ ότι για πρώτη φορά η κυβέρνηση αναγνώρισε τη δύναμη που έχει ο κλάδος μας. Είναι σημαντικό αυτό. Με τα μέτρα που έβγαλε προσπάθησε να μας στηρίξει κάπως. Το σημαντικό για μας είναι να δούμε την επόμενη ημέρα. Μέχρι τώρα αντέχουμε. Δεν λέω ότι αντέχουμε και περνάμε πολύ καλά. Μην ξεχνάμε ότι το 2020 όταν ξεκίνησε ήταν μία χρονιά εξαιρετική” κατέληξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα