Τα αισχρά μηνύματα στην Αθηναΐδα Νέγκα μετά το περιστατικό με τη Μαρίνα Σάττι

Διαβάζεται σε 4'
Αθηναΐς Νέγκα
papadakispress

Νέες δηλώσεις της Αθηναϊδος Νέγκα για όσα συνέβησαν κατά τη βράβευση της Μαρίνας Σάττι στα MAD VMA 2024.

Συνέχεια στο συμβάν με τη βράβευση της Μαρίνας Σάττι στα MAD VMA 2024 έδωσε σήμερα, Σάββατο (22/6) η Αθηναΐς Νέγκα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», τοποθετήθηκε εκ νέου κάνοντας λόγο για απαράδεκτα μηνύματα που φέρεται να έχει λάβει.

«Αυτές τις ημέρες έβλεπα και αυτά που έλεγαν οι παρουσιαστές στις εκπομπές, ότι δεν έπρεπε να πάω στα βραβεία και ότι δεν ήταν υποχρεωτικό, ενώ για τη Μαρίνα Σάττι ήταν πιο ελαστικοί. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν συμπαθούμε όλους τους ανθρώπους. Αυτό που είναι λίγο περίεργο είναι ότι δέχομαι μηνύματα που μου εύχονται να πεθάνω και να πάθω αρρώστιες επειδή είπα ότι διαφωνώ με τη Μαρίνα Σάττι» είπε η Αθηναΐς Νέγκα.

 

Το χρονικό της αντιπαράθεσης

Υπενθυμίζεται πως, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (19/06), στα MAD VMA 2024, όπου στιγμή της βράβευσης της Μαρίνας Σάττι “σημαδεύτηκε” από μια άβολη στιγμή και μια “περίεργη” ατάκα που δεν άρεσαν στο κοινό της.

Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα ήταν εκείνη που κλήθηκε να κάνει την απονομή του βραβείου, με τη γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια να προλογίζει τη νικήτρια με έναν τρόπο που, μάλλον, δεν περίμενε κανείς.

Η Νέγκα, λίγο πριν πει το όνομα της Μαρίνας Σάττι, θέλησε να σχολιάσει το διάσημο “χασμουρητό” της κατά τη διάρκεια της πολυσυζητημένης συνέντευξης τύπου στη Eurovision 2024 και φρόντισε να ενημερώσει το κοινό πως διαφωνεί μαζί της.

“Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα” είπε χαρακτηριστικά η Αθηναΐδα Νέγκα.

 

Η απάντηση της Αθηναΐδος Νέγκα

Λίγες ώρες αργότερα, η Αθηναΐς Νέγκα προχώρησε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, θέλοντας να υπερασπιστεί τη θέση της και αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το “είμαι ο εαυτός μου”, υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις”.

Διάφοροι χρήστες του Twitter της απάντησαν πως εκεί βρισκόταν για να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά, που δεν ήταν άλλη από την απονομή του βραβείου, με την ίδια να σχολιάζει:

“Είμαι ίσως ακατάλληλη για απονομές! Δεν πληρώθηκα, οπότε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε κάποιος “διαφωνώ μαζί σου” αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς”.

Και σε άλλο σημείο: “Υπήρχαν κι άλλοι υποψήφιοι και έμαθα την νικήτρια την ίδια μέρα. Εγώ ήρθα σε σχετικά δύσκολη θέση γιατί είχα εκφράσει πως διαφωνώ μαζί της, εκτιμώ το ταλέντο της… Απλώς διαφωνώ, δεν την μισώ ούτε αφαίρεσα κάτι από την επιτυχία της”.

Στη συνέχεια, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου”, η Νέγκα ανέφερε:

“Ήξερα ότι δεν είναι η μόνη υποψήφια, ήταν αρκετοί. Δεν γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σκηνή της μουσικής, για να μπορώ να εκτιμήσω ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Την ίδια μέρα έμαθα ότι θα είναι η Μαρίνα Σάττι, την οποία, όπως είπα, εκτιμώ ως τραγουδίστρια. Πραγματικά την θεωρώ καλή τραγουδίστρια.

Αλλά, ανεξαρτήτως αυτού του πράγματος, είχα εκφράσει την αντίθεσή μου με τη συμπεριφορά της. Οπότε εγώ επειδή από τη φύση μου είμαι τέτοιος άνθρωπος, σκέφτηκα ότι “εντάξει, θα της δώσω το βραβείο, αλλά πρέπει να πω ότι διαφωνώ μαζί της”. Δεν ήθελα να γίνει κανένας χαμός και δεν έγινε και κανένας χαμός. Υπάρχουν σχόλια στο Twitter, αλλά δεν έγινε σεισμός παγκοσμίως. Υπάρχουν πολλά σοβαρότερα θέματα και πολύ πιο ανατριχιαστικά.

Και το παιδί μου να βράβευε κάποιος, αν του έλεγε “είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, αλλά διαφωνώ, δεν θα το θεωρούσα κάτι τόσο τρομακτικό. Αυτή είναι η δική μου στάση και η δική μου διάθεση, και δεν αισθάνομαι ότι αμαυρώνω την χαρά ενός ανθρώπου. Πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες παγκοσμίως είναι αμφιλεγόμενοι και δεν χάνουν την λάμψη τους”.

Κατάλαβα ότι είμαι ακατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά, για την απονομή. Ίσως το ότι εγώ έχω άποψη και είμαι λίγο πιο βαριά ή πιο μεγάλη σε ηλικία, μπορεί να μην ταιριάζει. Πιστεύω ότι η άποψη πρέπει να εκφράζεται και πρέπει να επιμένεις στην άποψή σου“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα