Έφη Ρασσιά στο 2Night Show: Τι είπε για τη “σχέση” της με τον Μανωλάκη

Έφη Ρασσιά στο 2Night Show: Τι είπε για τη “σχέση” της με τον Μανωλάκη
Έφη Ρασσιά - Πάρης Σκαρτσολιάς στο 2Night Show ΑΝΤ1

Η Έφη Ρασσιά και ο Πάρης Σκαρτσολιάς ή αλλιώς η Βάλια και ο Μανωλάκης από το "Καφέ της Χαράς", μίλησαν στο The 2Night Show για τη σειρά, τη σχέση τους και τη συνάντησή τους.

Καλεσμένοι στην εκπομπή “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι Έφη Ρασσιά και Πάρης Σκαρτσολιάς, οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς “Καφέ της Χαράς” που επανήλθε στη μικρή οθόνη ως σίκουελ.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, τους οποίους γνωρίσαμε πριν από 15 χρόνια ως Βάλια και Μανωλάκη, συγκίνησαν φέτος μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, αφού η επανένωσή τους προκάλεσε νοσταλγία και χαρά στους τηλεθεατές.

Συγκίνηση, όμως, αισθάνθηκαν και οι ίδιοι στα γυρίσματα του remake της σειράς, καθώς και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του “Καφέ της Χαράς”, που έσμιξαν ξανά μετά από τόσα χρόνια.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς δήλωσε πως είχαν χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά όποτε βρίσκονταν τυχαία υπήρχε πάντα θετικό κλίμα. “Παρόλο που δεν τα λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια, όσες φορές πετύχαμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο ήταν πολύ ζεστό, παράλογα ζεστό”, είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, η Έφη ανέφερε πως όταν τον είχε συναντήσει μετά από αρκετά χρόνια στον δρόμο, σχεδόν δεν τον αναγνώρισε και της πήρε λίγο χρόνο να καταλάβει ποιος είναι. Όσο για το αν ένιωσε κάτι για εκείνον, η Έφη απάντησε: “Όταν τον είδα εκείνη τη μέρα ήταν με κοπέλα, οπότε και να πήγα να νιώσω κάτι, αμέσως το “έκοψα” μέσα μου! Δεν υπήρχε περίπτωση!”.

Επίσης, τα δύο παιδιά μίλησαν για το πώς βίωσαν τη δημοσιότητα όταν ήταν μικροί, καθώς και πώς αποφάσισαν να γίνουν τελικά ηθοποιοί. Η Έφη Ρασσιά τελείωσε τη Νομική, ενώ ο Πάρης αποφάσισε ότι θα ακολουθήσει την υποκριτική στα 23 του, όταν συνάντησε έναν άλλο ηθοποιό που τον παρακίνησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα