Μαρί Κωνσταντάτου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον κρυφό της γάμο – “Σε λίγο έχουμε επέτειο”

Διαβάζεται σε 1'
Η ηθοποιός Μαρί Κωνσταντάτου
Η ηθοποιός Μαρί Κωνσταντάτου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ/PAPADAKIS PRESS

Άφωνους άφησε τους δημοσιογράφους η Μαρί Κωνσταντάτου, καθώς αποκάλυψε δημοσίως για πρώτη φορά ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της.

Τον μυστικό της γάμο αποκάλυψε μιλώντας στους δημοσιογράφους η ηθοποιός Μαρί Κωνσταντάτου, το βράδυ της Τετάρτης (10/4).

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωση στο Παλλάς και κατά τη διάρκεια δηλώσεών της σε ρεπόρτερ αποκάλυψε πως εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει παντρευτεί τον σύντροφό της και θεατρικό παραγωγό, Γιάννη Κεντ.

“Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή”, είπε αρχικά η Μαρί Κωνσταντάτου, με τους ρεπόρτερ να ρωτούν “αν σκέφτεται το επόμενο βήμα”, δηλαδή τον γάμο.

“Έχω παντρευτεί! Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, αλλά είμαι ήδη παντρεμένη. Σας ξάφνιασα! Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, οπότε σας απάντησα. Έχει περάσει καιρός, σε λίγο θα έχουμε επέτειο!”, είπε αφήνοντας άφωνους τους ρεπόρτερ, και πρόσθεσε, “Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί. Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο.

Ξαφνικά, και ενώ οι ερωτήσεις για το γάμο έπεφταν “βροχή”, η Μαρί Κωνσταντάτου απευθύνθηκε στον σύζυγό της που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά. “Γιάννη, μιλάω για το γάμο μας. Μου έχουν εκμαιεύσει αυτό που διαφυλάξαμε εδώ και ένα χρόνο”, του είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα