Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τραγούδι που ψιθύρισε ο Μιλτιάδης πριν ξεψυχήσει

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τραγούδι που ψιθύρισε ο Μιλτιάδης πριν ξεψυχήσει

Η συγκλονιστική σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη στις "Άγριες Μέλισσες" συνοδεύτηκε από ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι. Οι στίχοι του "Μάτια Κλειστά" του Alex Sid.

Το ανατριχιαστικό και συγκινητικό φινάλε της δεύτερης σεζόν της σειράς “Άγριες Μέλισσες” παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης (03/06), αποχαιρετώντας για λίγο το Διαφάνι, μέχρι την τρίτη σεζόν που θα δούμε του χρόνου.

Στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε το Διαφάνι να βυθίζεται στο πένθος, μετά από τη μεγάλη φωτιά στο χωριό και έπειτα από το σχέδιο της Μυρσίνης, το οποίο έθεσε σε εφαρμογή για να πάρει εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη. Η καταστροφή συντάραξε το χωριό, ενώ την ίδια στιγμή δύο θάνατοι συγκλόνισαν τόσο τους ήρωες όσο και τους τηλεθεατές: της Ανέτ Ρουσώ και του Μιλτιάδη Σεβαστού.

Ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος μάς χάρισε μια εξαιρετική ερμηνεία υποδυόμενος τον Μιλτιάδη, ο οποίος αφού βοήθησε τις αδελφές Σταμίρη, επισκέφθηκε τον αδελφό του, τον Δούκα, για μια τελευταία αναμέτρηση, ωστόσο, ήρθε αντιμέτωπος με τη νεκρή αδελφή του, την Ανέτ. Λαβωμένος και πληγωμένος, ο Μιλτιάδης έφυγε προς τα χωράφια και πήγε στο δέντρο όπου είχε βρεθεί κρεμασμένος ο γιος του, ο Γιάννος. Εκεί, αφέθηκε και έπεσε νεκρός…

Στη συγκλονιστική σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, ο Γιώργος Γάλλος σιγοψιθύρισε ένα τραγούδι που αγαπήσαμε πολύ μέσα από τις “Άγριες Μέλισσες” και που ακούσαμε ουκ ολίγες φορές στη σειρά. Ο λόγος για το τραγούδι “Μάτια Κλειστά” του Αλέξανδρου Σιδηρόπουλου (Alex Sid), ο οποίος έχει γράψει πρωτότυπη μουσική για τις ανάγκες της σειράς και μάς έχει χαρίσει μερικά αριστουργήματα όπως τα “Θεριό”, “Κάθε Δειλινό”, “Το Κεντρί”, “Αερικό”, “Χώμα Βρεγμένο” και άλλα.

Το “Μάτια Κλειστά” το είχαμε ακούσει στο πρώτο επεισόδιο της 1ης σεζόν, αλλά και σε αρκετές άλλες σκηνές αυτά τα δύο χρόνια.

“Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος. Το τραγούδι που έγραψα για το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν συνόδευσε το Μιλτίαδη του Γιώργου Γάλλου στις τελευταίες του στιγμές. Γιώργο σε ευχαριστώ για την στιγμή και την συγκίνηση! Έκλεισες αυτόν τον κύκλο μοναδικά!”, έγραψε ο ίδιος ο συνθέτης και στιχουργός του τραγουδιού, σε ανάρτησή του στο Facebook, μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Μάτια Κλειστά: Οι στίχοι του τραγουδιού

Μάτια κλειστά

Παίρνουν ανάσα

Να ξεχάσουν

Ό,τι έχουν πει


Χείλη στεγνά

Κλείσαν πικρά

Πώς να ξεχάσουν

Ό,τι έχουν ζήσει


Μια φορά

Κάποιον καιρό

Τώρα χαμένο

Μες την λησμονιά


Καρδιά κρυφή

Όσο και αν θέλει

Πώς να ξεχάσει

Ό,τι δεν ξεχνάς


Μ’ ενα κύμα

Θα ρθω να σε δω

Και αν έχει θεριό στο δρόμο μου

Θα πετάξω

Πάντα ο ουρανός

Να’ ναι ανοιχτός

Και θα σε φτάσω


Μάτια στεγνά

Έχουν αλλάξει

Τούτο το κύμα

Δεν τα φτάνει πια


Όμως καμιά φορά

Μια σταγόνα

Σπάει και πέτρα

Σπάει και Κόκκαλα


Χείλη ξερά

Έχουν γευτεί

Πίκρα και αίμα

Δεν τα φτάνεις πια


Λάθη παλιά

Πιάσαν στεριά

Πάνω σε πέτρα

Βγάλαν ρίζα βαθιά


Μ’ενα κύμα

Θα ρθώ να σε δω

Και αν έχει θεριό στο δρόμο μου

Θα πετάξω

Πάντα ο ουρανός

Να’ ναι ανοιχτός

Και θα σε φτάσω


Μάτια Κλειστά

Έχουν αλλάξει

Όσο και αν θέλουν

Δεν σε βλέπουν

Όπως παλιά

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα