Άγριες Μέλισσες: “Θεριό” – Αυτό είναι το υπέροχο τραγούδι της τελευταίας σκηνής

Άγριες Μέλισσες: “Θεριό” – Αυτό είναι το υπέροχο τραγούδι της τελευταίας σκηνής

Συγκλόνισε η τελευταία σκηνή του φινάλε στις "Άγριες Μέλισσες". Το τραγούδι που έπαιξε ονομάζεται "Θεριό" και είναι του Alex Sid. Ο στίχος που ανατρίχιασε τους τηλεθεατές.

Πολλά ήταν τα στοιχεία που έκαναν τις “Άγριες Μέλισσες” να ξεχωρίσουν φέτος και να αγαπηθούν τόσο πολύ από το τηλεοπτικό κοινό: το ενδιαφέρον σενάριο, οι εξαιρετικές ερμηνείες, η κινηματογραφική αισθητική, αλλά και η υποβλητική ατμόσφαιρα ως απόρρεια της προσεγμένης και πρωτότυπης μουσικής υπόκρουσης του Alex Sid.

Ο Alex Sid, κατά κόσμον Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος, ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα υπέροχα τραγούδια που συνόδευαν τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της επιτυχημένεις δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 και που ταίριαξαν απόλυτα στο όλο concept των “Άγριων Μελισσών”, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές ακόμη περισσότερο.

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/07), ένα νέο τραγούδι του Alex Sid με τίτλο “Θεριό” ήρθε για να μας προσφέρει μια ακόμη μοναδική τηλεοπτική εμπειρία, καθώς “έντυσε” τη σκηνή του φινάλε, η οποία ήταν και η πιο συγκλονιστική του επεισοδίου.

Στην καταληκτική σκηνή του τελευταίου επεισοδίου είδαμε τον Δούκα να παίρνει στα χέρια του τον εγγονό του, πιστεύοντας πως είναι παιδί της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Χαρούμενος και συγκινημένος, ο Δούκας ζήτησε μπροστά σε όλους από το ζευγάρι να ονομάσουν το νέο μέλος της οικογένειας Σεβαστού “Σέργιο”, όπως τον γιο του που σκοτώθηκε.

Η Ασημίνα και η Ελένη “πάγωσαν” καθώς οι ίδιες τον σκότωσαν. Η στιγμή ήταν ιδιαίτερα ανατριχιαστική, αφού οι “Άγριες Μέλισσες” ξεκίνησαν στο πρώτο επεισόδιο με τη δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού και τελείωσαν στο 125ο επεισόδιο με τη γέννηση ενός νέου Σέργιου Σεβαστού, κάνοντας μία κυκλική σύνθεση που δεν άφησε κανέναν τηλεθεατή ασυγκίνητο.

Στη σκηνή εκείνη ακούσαμε το “Θεριό” του Alex Sid σε μουσική και ερμηνεία του ιδίου και σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records. Στην τρομπέτα ακούμε τον Περικλή Αλλιόπη, ενώ στον μπαγλαμά, την κιθάρα και την μαντόλα τον Alex Sid.

Το τραγούδι βγήκε επίσημα στο Youtube το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη λήξη του επεισοδίου, ενώ ο στίχος “Ποτέ λοιπόν δεν σε σκότωσα” θα μπορούσε να αποτυπώσει κατάλληλα τη σκηνή του φινάλε…

Ακούστε το “Θεριό”:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα