Άγριες Μέλισσες εν εξάλλω: Το backstage βίντεο Κακούρη - Στάνκογλου

Άγριες Μέλισσες - Δούκας Σεβαστός και Θωμάς Κυπραίος
Άγριες Μέλισσες - Δούκας Σεβαστός και Θωμάς Κυπραίος ΑΝΤ1

Οι συντελεστές της σειράς "Άγριες Μέλισσες" συνεχίζουν τα γυρίσματα και το διασκεδάζουν. Το βίντεο του Δούκα που δείχνει έξαλλο τον Στάνκογλου με ύφος Κυπραίου.

Μπορεί τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς "Άγριες Μέλισσες" να τελείωσαν εδώ και μία βδομάδα, ωστόσο, οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι τα γυρίσματα, τα οποία θα διαρκέσουν έως και τις αρχές Αυγούστου, έπειτα θα παύσουν για λίγες μέρες και από τέλη Αυγούστου θα επανέλθουν.

Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με την κανονική ολοκλήρωση του α' κύκλου στο 150ο επεισόδιο και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν της. 

Οι συντελεστές της σειράς, πάντως, φαίνεται πως περνούν πολύ όμορφα στα γυρίσματα και ότι το διασκεδάζουν, αφού μετά τη backstage φωτογραφία του "παπά Γρηγόρη", έκανε μια αντίστοιχη ανάρτηση και ο "Δούκας".

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από το διάλειμμα των γυρισμάτων, στο οποίο βλέπουμε τον ίδιο, τον Γιάννη Στάνκογλου (Θωμά Κυπραίο), την Έλλη Τρίγγου (Ασημίνα) και την Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη (Θεοδοσία).

Στο βίντεο, που "τράβηξε" ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος, ακούμε τον Γιάννη Στάνκογλου να λέει με ύφος Κυπραίου "Γράφεις τα τελευταία μου γυρίσματα; Επειδή τελειώνω;", ενώ ο Λεωνίδας Κακούρης γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης "Άγριες Μέλισσες Εν Εξάλλω".


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1, Instagram
SHARE: