Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις μετά το Πάσχα - Έρχονται συλλήψεις

Άγριες Μέλισσες
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Επιστρέφουν την εβδομάδα μετά το Πάσχα οι "Άγριες Μέλισσες" στον ΑΝΤ1, με νέα συγκλονιστικά επεισόδια. Όσα θα δούμε.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1, στα επεισόδια που θα προβληθούν μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, καθώς λόγω της Μεγάλης Βδομάδας έχει υπάρξει μια ολιγοήμερη παύση.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περοδικό MyTv, στη συνέχεια του σεναρίου ο Ντούνιας συλλαμβάνει τους τρεις άντρες για τη βομβιστική επίθεση, ενώ εκείνοι φωνάζουν πως δεν γνώριζαν τίποτα και δεν έχουν καμία ανάμειξη. Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία τώρα που βρίσκονται όλοι στη φυλακή προκειμένου να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

ADVERTISING

Όλο το χωριό ανησυχεί για τις συλλήψεις του Λάμπρου, του Πέτρου και του Προκόπη και προσπαθούν να τους βοηθήσουν να ξεμπλέξουν από αυτή την ιστορία άμεσα. Εν τω μεταξύ, ο Ζάχος συνειδητοποιεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα του Ακύλα, του Ξανθού και των υπολοίπων και αποφασίζει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να φύγει για την Κύπρο. Η Μάρω προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια. Οι εξελίξεις, όμως, τους προλαβαίνουν.

Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να απελευθερώσει τους τρεις κρατούμενους για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του, ενώ στο καφενείο όλοι μαζί γιορτάζουν τα ευχάριστα νέα, αλλά και την αναχώρηση του Ζάχου. Λίγες ώρες μετά, όμως, ο Ακύλας δείχνει ξανά το αδίστακτο πρόσωπό του στις Άγριες Μέλισσες και μια διαφορετική βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου.

Συγκεκριμένα, κάποιος βάζει βόμβα στο σπίτι του Λυκογιάννη και σπέρνει τον τρόπο. Όλοι αναστατώνονται, καθώς αντιλαμβάνονται πως η ζωή του Ζάχου κινδυνεύει και πρόκειται για δολοφονική επίθεση εναντίον του. Την επόμενη μέρα, όμως, ακόμη μία εξέλιξη σοκάρει στις Άγριες Μέλισσες. Η ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1, Σειρές
SHARE:

24Media Network